SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Vuit restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

Els restaurants preparen menús amb l’arròs com a protagonista, del 15 de setembre al 15 d’octubre

etiquetes   turisme, noticies, ciutat, turisme gastronomic, amposta, poble nou

15/9/2023

Vuit restaurants participen en les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | Amposta.info


Vuit restaurants d'Amposta prepararan menús especials amb l'arròs com a protagonista a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, que tindran lloc del 15 de setembre al 15 d'octubre. Una cita gastronòmica imprescindible per, coincidint amb la sega de l'arròs i les festes tradicionals que l'envolten, reivindicar la gastronomia de la zona i els productes de temporada.

Els professionals de la restauració oferiran diferents plats amb el cereal estrella del Delta de l'Ebre i les diferents formes de cuinar-lo i servir-lo: des de l'arròs sec, al risotto, l'arròs melós, el caldós o fins i tot en forma de croqueta, niguiri o integrat en postres com el menjar blanc o la pannacotta de licor d'arròs. Els menús, que oscil·len entre 23 i 40 euros, es poden consultar a la web de Turisme Amposta.


33a Festa de la Sega

La Festa de la Sega, que aquest any arriba a la 33a edició, serà el diumenge 1 d'octubre a la Casa de Fusta. A més de fer valdre el cultiu de l'arròs, aquest esdeveniment ret homenatge als avantpassats que duien a terme l'àrdua tasca de la sega de forma manual, alhora que reivindica les tradicions folklòriques i gastronòmiques del Delta de l'Ebre.

D'aquesta manera, a partir de les 10.30 hores, es podrà veure una exhibició de la batuda a potes, que és com se separava tradicionalment el gra de la palla, l'actuació de Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador, la ballada de jotes de les dones de Deltebre o, entre altres, la trobada d'artesania del Maestrat i les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info