SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Informació general i avís legal

El web Amposta.info* es compromet a complir la legislació vigent en relació amb la protecció de dades personals i, en particular, la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), així com la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació y Comerç Electrònic (LSSICE).

En algun moment aquest web pot sol·licitar dades de caràcter personal (nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, etc.) després d’una petició d’informació realitzada pel propi usuari, que poden ser utilitzades per a enviar comunicacions comercials, promocionals o publicitat dels serveis d’Amposta.info. Es posa a disposició dels usuaris d’aquest web una adreça de correu electrònic (correu@amposta.info) per tal que es puguin exercir els drets de cancel·lació, rectificació i oposició sobre les seves dades.

Els continguts d’aquest web són propietat d’Amposta.info*, no podent-se reproduir sense autorització del propietari d’aquests continguts, tret que en alguna opció s’especifiqui el contrari. Està prohibit l’ús dels continguts propietat d’Amposta.info* per a finalitats o mitjans publicitaris, promocionals i/o comercials.

A Amposta.info poden aparèxer enllaços a altres webs dels quals Amposta.info* no es fa responsable dels seus continguts i de les seves polítiques de privacitat. Amposta.info* no es responsabilitza dels possibles danys, costos i imprevistos que puguin produir-se a l’accedir a aquests webs.

Titular del lloc web amposta.info:
InsertNet Innova SL
pl. Adolfo Ventas 5B baixos
43870 Amposta
Tel. 977702113
CIF: B43861046
correu@amposta.info
Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, volum 2220, foli 58, full T-34312, inscripció 1a.
Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info