SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Vuit artistes nacionals i internacionals reflexionen sobre el valor cultural i ambiental de les salines al Delta

El centre d’art Lo Pati inaugura l’exposició ’El valor de la sal’ aquest dissabte i s’allargarà fins al 30 d’abril

etiquetes   noticies, cultura, exposicio, lo pati, amposta

27/2/2023

Vuit artistes nacionals i internacionals reflexionen sobre el valor cultural i ambiental de les salines al Delta | Amposta.info


Vuit artistes nacionals i internacionals reflexionaran sobre la importància dels salobrars, des del punt de vista cultural i ambiental, a través d’una exposició a Amposta. Lo Pati Centre d'Art de les Terres de l'Ebre acollirà la mostra ’El valor de la sal’, del 25 de febrer al 30 d’abril. L’impacte ecològic d’aquest producte, així com la seva naturalesa cultural o el seu potencial regenerador de l'ecosistema seran alguns dels temes sobre els quals giraran les obres de Bárbara Fluxá, Carmen Laffón, Cristina Mejías, Eva Lootz, Jacinto Esteva, Jorge Yeregui, Lucia Loren i Luna Bengoechea. La cloenda anirà a càrrec del duet Menhir que oferirà un concert al mateix temps que el públic podrà passejar per les salines de la Trinitat.

La mostra ’El valor de la sal’, que està comissariada per l’historiador de l’art i actual director de la fundació Díaz Caneja de Palència, Juan Guardiola, donarà el tret de sortida a la programació del 2023 de Lo Pati.

La posada en marxa de la nova sala expositiva ’La Façana de Lo Pati’, presentada a mitjans de gener, serà una de les novetats més importants del centre enguany. Es tracta d’un espai amb gran pantalla de de sis per tres metres situada a l’exterior de l’edifici i que disposarà de programació pròpia amb el cicle de natura i paisatges visuals ’Miratges’.


Per: ACN

Foto: Cedida Lo Pati


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info