SALVADĶ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confianįa

Valentina Ambros, nova gerent del Consell Comarcal del Montsiā

El gerent del Consell Comarcal del Montsiā, Manel Lombarte Gil, cessa el seu cārrec en ple extraordinari per encarar un nou repte professional

etiquetes   noticies, comarca, montsia

15/7/2022

Valentina Ambros, nova gerent del Consell Comarcal del Montsiā | Amposta.info


ĢDesprés de 7 anys dedicant-se en exclusiva al Consell Comarcal del Montsiā, on no ha tingut en compte colors ni partits, ha sigut el gerent de totes les persones que formen part de l'ens comarcal. I com a president d'aquesta instituciķ només puc fer-li un agraīment profund per tota la dedicaciķ dipositada en aquest ens comarcalģ, ha remarcat el president del Consell Comarcal del Montsiā, Joan Roig. Unes paraules d'agraīment a les que també s'hi ha afegit la resta de partits comarcals.

En aprovar-se la cessiķ al cārrec, Lombarte s'ha acomiadat de l'equip polític i tčcnic: Ģmoltes grācies als grups comarcals, als portaveus i conselleres i consellers per haver-me fet les coses fācils durant tot aquest temps tot i les dificultats de la casa i a tot el personal del Consell Comarcal del Montsiāģ.

Durant la sessiķ plenāria s'ha donat la benvinguda a la nova gerent de l'ens comarcal, Valentina Ambros Habulea, qui ha agafat el cārrec amb Ģmolt entusiasme i responsabilitatģ.


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info