EbreActiu, revista d´oci actiu

Troben una «narcollanxa» dins del remolc d’un camió que circulava entre Amposta i Deltebre

Agents de la Guàrdia Civil van fer aturar el transport i van detenir el conductor del camió

etiquetes   noticies, comarca, delta ebre, seguretat, amposta

16/2/2022

Troben una «narcollanxa» dins del remolc d’un camió que circulava entre Amposta i Deltebre | Amposta.info


La Guàrdia Civil ha localitzat una ’narcollanxa’ amagada a l’interior del remolc d’un camió que circulava per la carretera TV-3454 entre Amposta i Deltebre. Una patrulla Fiscal i de Fronteres va observar el vehicle circulant a velocitat inadequada i van ordenar al seu conductor que s’aturés. L’home hauria mostrat una actitud nerviosa quan estava sent identificat i responia les preguntes de forma alterada i incoherent. La posterior obertura del remolc va permetre descobrir una embarcació pneumàtica semirígida de 12 metres d’eslora i equipada amb tres motors de gran potència. Dins de la llanxa van trobar també 106 garrafes de plàstic amb 2.120 litres de combustible d’ús nàutic.

El conductor va acabar sent detingut i posat en llibertat després d’informar el jutjat número 1 d’Amposta, en funcions de guàrdia. La ’narcollanxa’ va ser també posada a disposició de la mateixa autoritat judicial. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tortosa ha assumir les diligències d’investigació del cas.

Segons ha recordat el cos armat en un comunicat, la tinença d’aquestes embarcacions ja suposa, per ella mateixa, un delicte de contraban, arran d’un canvi legislatiu aprovat el 2018. La presència d’aquestes ’narcollanxes’ a la costa de l’Ebre durant els últims temps ha fet intensificar la vigilància de la Guàrdia Civil amb patrulles de seguretat ciutadana i de seguretat i fronteres. Des de l’estiu passat, asseguren, han intervingut ja cinc embarcacions d’aquest tipus i prop de 10.000 litres de combustible a la costa de l’Ebre i de Tarragona.


Per: ACN

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info