CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

El toc de queda nocturn entra en vigor a Amposta aquesta matinada

La mesura estarà vigent, de moment, fins el 6 d’agost

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, covid19

29/7/2021

El toc de queda nocturn entra en vigor a Amposta aquesta matinada | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta ha rebut la comunicació oficial de la direcció general de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya en la qual informa que el municipi compleix "els paràmetres d'afectació previstos" per a la declaració del toc de queda nocturn, en el qual "estaran prohibits els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 01.00h i les 06.00h", un toc de queda que s'iniciaria aquesta matinada a les 00.00 d'aquesta matinada de dijous a divendres, sempre que el Tribunal Superior de Justícia ho avali.

Protecció Civil ha decretat el toc de queda a Amposta després que hagi registrat un índex d'incidència acumulada igual o superior a 400 casos diagnosticats per 100.000 habitants en els darrers 7 mesos, un dels criteris per establir els municipis on es decreta el toc de queda.

L'alcalde, Adam Tomàs, ha avançat que ja s'ha organitzat un dispositiu policial per vigilar el compliment del toc de queda i demana responsabilitat a la ciutadania per aturar la corba de contagis. Sobre la possibilitat de suspendre activitats públiques o actes de festes, l'alcalde assenyala que "de moment, no es contempla aquesta possibilitat, ja que les festes majors s'han programat per poder-les adaptar a la normativa vigent i complir totes les normes de seguretat". "Només suspendrem festes si hi ha una normativa d'una administració superior que ens obligui", diu l'alcalde, "perquè totes les activitats programades per l'Ajuntament i per les entitats compleixen totes les normes de seguretat i s'ha demostrat que no han sigut focus de contagis".

La mesura, de moment, estarà vigent fins al 6 d'agost.


Font: RedaccióSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info