SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Territori posa en circulació al Montsià el primer autobús de biogàs de Km 0

El vehicle, de l’operadora HIFE, donarà servei a la Línia exprés.cat e3 i a la línia regular L1011, que connecten el Montsià i el Baix Ebre

etiquetes   noticies, comarca, mobilitat, montsia

12/9/2022

Territori posa en circulació al Montsià el primer autobús de biogàs de Km 0 | Amposta.info


El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en circulació en les pròximes setmanes, a les Terres de l'Ebre, el primer autobús de biogàs de la seva flota, un autobús que funcionarà amb energia de Km 0, és a dir, produïda al mateix àmbit geogràfic. El vehicle, concretament, es proveirà a la planta de Biometagas La Galera, que genera biogàs a partir de residus agraris, ramaders i industrials de la zona.

Es tracta del primer autobús de biogàs que posa en marxa la Generalitat i el primer que circularà per les Terres de l'Ebre. El Departament, d'aquesta manera, continua amb la seva aposta en favor de la connectivitat i la descarbonització del territori, fomentant la sostenibilitat, l'economia circular i la lluita contra el canvi climàtic.


Dos línies d'autobús

L'autobús donarà servei a la Línia exprés.cat e3 (que enllaça Tortosa, Amposta, La Ràpita i Alcanar) i a la Línia regular L1011 (que enllaça Tortosa, Santa Bàrbara, Godall, La Galera i La Sènia). Es tracta d'un autobús de la companyia Iveco, model Crossway, adquirit per l'operadora HIFE. Té una longitud de prop de 13 metres i disposa de 63 seients per a passatgers. El dipòsit té una capacitat per a 1.260 litres de gas.


Per: Redacció

Foto: Generalitat de Catalunya


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info