SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Tallers, cursos i monogràfics creatius i artístics

L’Escola d’Art i Disseny d’Amposta ha preparat aquests tres cursos monogràfics que començaran aquest mes de febrer i s’allargaran fins al mes de juny

etiquetes   noticies, ciutat, formació, esardi, amposta

14/2/2023

Tallers, cursos i monogràfics creatius i artístics | Amposta.info


Es tracta d'una oferta formativa artística oberta per a tothom i per a qualsevol nivell. No cal experiència prèvia, els cursos s'adaptaran a cadascú.

Cosir i cantar és el títol del primer dels cursos, una introducció a la confecció d'una indumentària tradicional. Els alumnes elaboraran una peça de roba de principi del segle XX des de la mirada del segle XXI. A càrrec de Josep Pagà i Lleixà, s'impartirà del en 10 sessions, del 27 de febrer al 28 de març en horari de dilluns i dimarts de 16 a 19 h.

El monogràfic de dibuix i pintura estarà impartit per Alejandro Rodríguez González i a través de 10 sessions, els inscrits aprendran tècniques pictòriques i de dibuix segons les necessitats i els interessos expressius. El curs tindrà lloc del 16 de març al 25 de maig en horari de dijous de 16 a 19 h.

L'últim taller formatiu està adreçat a les persones que vulguin aprendre a utilitzar aquarel·les, guaix, acrílic i tinta per tal de realitzar tant esbossos com originals, a la vegada que es pren consciència del paper que juga la tècnica durant el procés creatiu. Anirà a càrrec d'Agustí Sousa Blanch, començarà el 19 d'abril i finalitzarà el 21 de juny, en horari de dimecres de 16 a 19 h.

El preu de cada monogràfic és de 150 euros. Els interessats/des poden trucar a ESARDI en horari matins 977 70 34 74 o enviar un correu a esardi@amposta.cat


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info