Eports Ample de Banda i Internet

Sommeliers dóna el tret de sortida al Cicle de Música Ciutat d’Amposta

El quintet femení va escollir un repertori amb temes del seu nou disc, SomACasa, cançons de treballs anteriors i versions com l’Hallelujah de Leonard Cohen o Your song d’Elton John, emocionant a un públic amb moltes ganes d’escoltar música en directe, després de les restriccions dels últims mesos

etiquetes   cultura, musica, noticies, unio filharmonica, amposta, cicle musica ciutat amposta

9/12/2020

Sommeliers dóna el tret de sortida al Cicle de Música Ciutat d’Amposta | Amposta.info


La música va tornar a sonar ahir dimarts a l'auditori de la Unió Filharmònica amb el concert de Sommeliers, donant així el tret de sortida a la vint-i-sisena edició del Cicle de Música Ciutat d'Amposta. El quintet femení va escollir un repertori amb temes del seu nou disc, SomACasa, cançons de treballs anteriors i versions com l'Hallelujah de Leonard Cohen o Your song d'Elton John, emocionant a un públic amb moltes ganes d'escoltar música en directe, després de les restriccions dels últims mesos.

Aquest dissabte 12 de desembre el Cicle continua amb el concert Marta i Gregori, duet integrat per Marc Sendra i Josep Farnós. Tots dos ens oferiran un recorregut per la història de la música popular del nostre país, des dels anys 60 i fins a l'actualitat. Un viatge que va des de la Nova Cançó al Pop Rock actual.

El desembre encara ens permetrà gaudir d'un concert més, serà el de la ulldeconenca Laura Guarch, que presentarà en exclusiva el seu nou treball, Nàufrags. El Cicle continuarà al gener amb els concerts de Keila, Stem Qintet i Ubaldo.

El Cicle de Música Ciutat d'Amposta està organitzat per la Unió Filharmònica d'Amposta i compta amb el patrocini de l'Ajuntament d'Amposta i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació i reserva d'entrades a www.lafila.cat/ciclemusica2020.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info