SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Les societats musicals ampostines celebren aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília

El concert de la Lira Ampostina serà el dissabte a les 6 de la tarda i el de la Unió Filharmònica el dissabte a les 8 del vespre

etiquetes   noticies, cultura, musica, lira ampostina, unio filharmonica, amposta

16/11/2023

Les societats musicals ampostines celebren aquest cap de setmana la festivitat de Santa Cecília | Amposta.info


Tot i que la data del calendari que marca la festivitat de Santa Cecília és el dimecres 22 de novembre, les dos societats musicals de la ciutat, la Lira Ampostina i la Unió Filharmònica d'Amposta, celebraran la festa de la seva patrona aquest cap de setmana.

Els actes començaran dissabte al matí a l'estadi municipal amb un partit de futbol amistós entre músics de les dos entitats. A les 6 de la tarda, la Lira Ampostina oferirà el seu concert a l'auditori Octavi Ruiz, a càrrec de la Banda de Música, dirigida per Sergi Costes i el Cor de la Lira, sota la direcció de Núria Francino.

La Unió Filharmònica oferirà el seu tradicional concert a les 20 h al seu auditori, on hi participaran la Coral Aquae i l'Aula de cant coral de l'Escola de Música, sota la direcció de Núria Ferré, la Banda de l'Escola i la Banda de Música, totes dos formacions dirigides per Jacint Gisbert.

Els actes de diumenge començaran al matí amb la rebuda dels gegants Roc i Cecília a les seus socials de la Fila i la Lira, respectivament. Les bandes de música, acompanyats de cada gegant, de socis i simpatitzants, desfilaran en cercavila fins a l'església arxiprestal, on se celebrarà la missa en honor de la patrona de la música. Abans de la missa es farà la protocolària salutació de les juntes directives, directors i músics.

I com a cloenda de la festivitat, les dos societats celebraran un dinar de germanor amb els seus músics, alumnes i socis.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info