EbreActiu, revista d´oci actiu

S'inicia el cicle de conferències "Biografies Ampostines"

El Museu de les Terres de l’Ebre ofereix històries personals i fets col·lectius que ajuden en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat

etiquetes   noticies, amposta, cultura

8/4/2021

S’inicia el cicle de conferències "Biografies Ampostines" | Amposta.info


Per desè any consecutiu, el Campus extens de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l'Ebre i l'Ajuntament d'Amposta, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, presenten una nova edició del cicle de conferències Biografies Ampostines amb l'objectiu de recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per persones vinculades a la ciutat d'Amposta.

Com cada any, el cicle consta de quatre biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d'Amposta i personatges del present que han esdevingut i esdevenen un referent per a les generacions actuals.

En aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals, col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

Aquesta activitat és gratuïta i aquest any, degut a la situació sanitària que estem patint l'aforament estarà limitat a 50 persones que tindran accés per estricte ordre d'arribada.

PROGRAMA

 • 15 d'abril de 2021 a les 19 h
  "Anna Accensi, obrint pas al rem femeni" presentada per Cinto Accensi Abella

 • 22 d'abril de 2021 a les 19 h
  "Manel Margalef, Director del Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona" presentat per Vicent Fibla

 • 29 d'abril de 2021a les 19 h
  "Dr. Tomàs Pujol Font. Un metge, dues vides" a càrrec d'Anton Pujol Bertran

 • 6 de maig de 2021 a les 19 h
  "De l'Axarquia a l'Ebre i Mèxic. Els España, família de comerciants, dispersada per la Guerra Civil" a càrrec de Antoni Espanya


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info