VAG EXPERIENCE 2023. Amposta, del 5 al 8 d´octubre

Lo Sindicat acull diferents cursos de formació i capacitació

Durant el mes de setembre van començar els cursos de Capacitació bàsica de la construcció, Procediment administratiu i Competències digitals

etiquetes   noticies, societat, formació, amposta

21/10/2022

Lo Sindicat acull diferents cursos de formació i capacitació | Amposta.info El personal tècnic i administratiu de l'Ajuntament d'Amposta també es forma a Lo Sindicat


Lo Sindicat ha estat la seu, durant el mes de setembre, de diferents cursos i formacions. D'una banda, el 12 de setembre es va posar en marxa el curs de Capaciítació bàsica de la construcció, impartit per professionals de les principals empreses del Gremi de Constructors del Montsià. Grecomont, Adolfo Constructors del Montsià, Caballé Construccions, Construccions Also, Propa i Sostre-Estan són algunes de les empreses que participen en la capacitació dels alumnes d'aquest curs en qüestió.

El contingut del curs està estructurat de forma que els alumnes podran conèixer allò que es necessita per iniciar-se com a treballadors de la construcció un cop acabades les 240 hores de formació teòrica i pràctica. La formació teòrica es realitza a Lo Sindicat i les pràctiques es faran amb les empreses del Gremi. Aquesta formació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del programa Treball a les 7 Comarques i amb conveni entre l'Ajuntament d'Amposta i el Consell Comarcal del Montsià.


Formació per al personal de l'Ajuntament

El personal tècnic i administratiu de l'Ajuntament d'Amposta també es forma a Lo Sindicat. El Departament de Recursos Humans ha programat amb col·laboració amb l'àrea de formació de la Diputació de Tarragona un curs de Procediment administratiu de 20 hores, en el qual participen 32 professionals.


Competències digitals del Programa ADA

Finalment, han acabat les dues primeres accions de capacitació en competències digitals per a dones dins del programa ADA que gestiona l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, i que estan finançades pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència - Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquestes accions corresponen als cursos Introducció a la tecnologia d'impressió 3D i Formació bàsica en eines digitals, informàtica i comunicació, que s'han impartit a les instal·lacions del FabLab i aules de Lo Sindicat, respectivament. Hi han participat un total de 25 dones de les Terres de l'Ebre.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info