SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El servei de Radiologia de l'Hospital Comarcal d'Amposta realitza 600 proves de diagnòstic per la imatge a la setmana

El servei opta al certificat de gestió de la qualitat ISO 9001 per aprofundir en el procés de millora contínua del centre

etiquetes   noticies, ciutat, sanitat, hospital comarcal amposta, amposta, montsia

26/1/2022

El servei de Radiologia de l’Hospital Comarcal d’Amposta realitza 600 proves de diagnòstic per la imatge a la setmana | Amposta.info


Durant el 2021 el servei de radiologia de l'Hospital Comarcal d'Amposta va realitzar un total de 36.864 proves radiològiques entre TAC, Mamografies, Ressonàncies Magnètiques i Raig X amb una mitjana de 600 proves a la setmana. El servei ha estat força ban valorat en una enquesta duta a terme entre 673 persones entre usuaris i proveïdors en una qualificació de 4,73 en una escala de l'1 al 5. Una enquesta que forma part d'un seguit de tràmits que el servei de radiologia està realitzant per assolir el certificat de qualitat en la gestió ISO 9001.

Actualment, el servei de Radiologia de l'HCA dona servei a centres d'assistència primària, com el d'Ulldecona o La Sénia, així com a la clínica Terres de l'Ebre i a l'Hospital Verge de la Cinta.

Durant aquest any l'HCA es dotarà d'un nou TAC de darrera generació que provindrà d'un pla d'inversions en tecnologia del govern estatal. L'HCA serà un dels serveis de sanitat que rebran aquesta subvenció per a l'adquisició d'aparells. D'altra banda, també s'instal·larà un arc quirúrgic de cirurgia traumatològica per seguir dotant de més qualitat, en aquest cas, els serveis de quiròfan de l'Hospital.

Actualment, el servei de Radiologia compta amb dos radiòlegs, 11 tècnics, un auxiliar, dos administratius i una supervisora.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info