EbreActiu, revista d´oci actiu

Les ampostines Lara Serrano i Zaida Ardit participen amb el CP L'Aldea al Campionat de Catalunya de Grups de Xou i Quartets

Reus acollirà durant tot el cap de setmana la celebració d’aquest esdeveniment de patinatge artístic

16/2/2018

Les ampostines Lara Serrano i Zaida Ardit participen amb el CP L’Aldea al Campionat de Catalunya de Grups de Xou i Quartets | Amposta.info Reus acull el Campionat de Catalunya de Xous i Quartets (Foto: Adrià Pérez)


Aquest cap de setmana 17 i 18 de febrer se celebrarà, al pavelló Olímpic Municipal de Reus, el Campionat de Catalunya de Grups de Xou i Quartets de patinatge artístic. Un total de 48 grups xou de diferents categories de les quatre territorials catalanes participaran al campionat. En Grups Petits cal destacar la presència del CP Aldea (subcampió del món el 2014), amb les ampostines Zaida Ardit Roda i Lara Serrano Baz, entre les seues patinadores. Les ebrenques tenen molts possibilitats de pujar al podi.

El Campionat de Catalunya de Xous i Quartets és un dels millors espectacles que es poden veure en aquesta espectacular modalitat del patinatge artístic sobre rodes, ja que els millors equips del món són catalans.

El dissabte a partir de les 16.30 hores competiran els xous grans i quartets i diumenge, a partir de les 16 h ho faran els xous juvenils i els grups petits. La competició de xous grans de dissabte es podrà veure per la Xarxa TV, que l'emetrà en diferit el mateix dissabte per la nit per les televisions locals, el canal 159 de Movistar + i www.laxarxa.cat entre les 22.00 i les 23.30 hores.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info