EbreActiu, revista d´oci actiu

S'encenen els llums de Nadal als carrers d'Amposta

El músic de la Fila, Reginaldo del Salvador, va ser l’encarregat enguany de donar el tret de sortida a la il·luminació nadalenca a la ciutat. A l’acte, celebrat aquest passat divendres, també hi va participar la coral infantil i un grup de metall de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica

4/12/2017

S’encenen els llums de Nadal als carrers d’Amposta | Amposta.infoL'esperit nadalenc va arribar aquest passat divendres a Amposta amb l'encesa de la il·luminació de Nadal. Quan feien falta pocs minuts per a les set del vespre, al començament del carrer Estel, el músic de la Unió Filharmònica d'Amposta, Reginaldo del Salvador, acompanyat de la Regidora de Comerç, Susanna Sancho, pitjava el botó que encenia la il·luminació nadalenca, donant per encetades les festes d'hivern, que finalitzaran al gener amb l'arribada dels Reis d'Orient.

Amb motiu, aquest any 2017, de la celebració del centenari de la Fila, la Regidoria de Comerç va contactar amb l'entitat musical per convidar-la a participar en aquest acte que il·lusiona a grans i petits i que omple els principals carrers de la ciutat de llum i de color, donant el tret de sortida a tot un seguit d'activitats, com la Caseta de Nadal, que tant d'èxit té entre els més menuts i que s'instal·larà, en els propers dies, a la plaça del Mercat. L'arribada del Pare Noel, tallers, música, ... Són només alguns dels molts actes que s'han organitzat per a aquest mes de desembre.

La Fila va proposar a Reginaldo del Salvador com la persona que representés a l'entitat. A més de ser el músic de més edat, amb una trajectòria de més de 60 anys com a component en actiu a la Banda de Música, és un exemple d'una vida de dedicació i compromís amb la societat musical. El músic, molt emocionat, es va mostrar molt agraït, tant a l'Ajuntament d'Amposta com a la Fila, per l'honor que representa inaugurar la il·luminació nadalenca d'enguany. "El desembre és l'únic mes de l'any en què tothom té regals. La il·luminació dóna alegria al poble i afavoreix el comerç d'Amposta. Convido als ampostins i a la gent de pobles veïns a què passegin i facin les seues compres a la ciutat ", va manifestar el músic.

Tot i l'intens fred de divendres al vespre, no va faltar la música amb l'actuació de la coral infantil i un grup de metall de l'Escola de Música de la Fila, dirigits per Núria Férre i Sinto Gisbert, respectivament.


S’encenen els llums de Nadal als carrers d’Amposta | Amposta.info

S’encenen els llums de Nadal als carrers d’Amposta | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info