Eports Ample de Banda i Internet

Segona trobada de GeneracioNATS «Tenir cura de la natura en un clima canviant. Gestió d'espais naturals i canvi climàtic»

Serà el divendres 13 de febrer al Museu de les Terres de l’Ebre

etiquetes   noticies, natura, medi ambient, museu terres ebre, conferencies, amposta, terres ebre

1/2/2023

Segona trobada de GeneracioNATS «Tenir cura de la natura en un clima canviant. Gestió d’espais naturals i canvi climàtic» | Amposta.info


GeneracióNATs és una iniciativa multiformat que vol unir diferents generacions a través de la seva passió per la natura, tot connectant experiència i vocacions científiques. Es tracta de sis converses intergeneracionals entre científics veterans, joves experts i alumnes de batxillerat en diferents institucions de recerca del país. Les trobades són obertes a tothom a través de les xarxes socials, i són emeses en directe a través del canal de YouTube d'OxigeNATs. Aquest projecte és possible gràcies al suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb l'ajut Joan Oró per al Foment de la Cultura Científica a Catalunya.

En GeneracioNats també col·laboren diferents institucions de recerca que al llarg de tot el territori català acullen les sis trobades previstes i que es realitzaran al llarg del primer semestre de l'any 2023. A les trobades tindrem alumnes de batxillerat com a públic, i totes seran transmeses en directe al canal de Youtube d'OxygeNATS.

GeneracioNATS té com a objectius apropar a la societat el coneixement científic de les generacions més experimentades, així com el de les que inicien la seva carrera científica; fomentar noves vocacions científiques i proporcionar referents a les noves generacions; posar en valor la trajectòria consolidada del científic convidat; catalitzar el debat entre diferents generacions sobre temes d'actualitat relacionats amb la recerca i el medi natura; i vetllar per l'assoliment de la paritat de gènere, l'intercanvi generacional i la representativitat del tot el territori.

El dia 13 de febrer de 9 a 11.30 h, el Museu de les Terres de l'Ebre, acollirà la segona trobada del cicle que sota el títol “Tenir cura de la natura en un clima canviant. Gestió d'espais naturals i canvi climàtic” reunirà al biòleg Rafel Balada que conversarà amb el jove investigador ebrenc Ferran Bertomeu.

Podeu consultar el programa complet de trobades al web www.oxigentas.cat o a les xarxes socials d' @OxigeNATS.


Per: RedaccióSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info