SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana

Dues activitats que coincidiran a a la ciutat durant tot aquest cap de setmana. Algunes activitats del Delta Blues Festival seran gratuïtes i d’altres de pagament

13/6/2017


Presentació del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana

Avui s'han presentat una nova edició del Delta Blues Festival i la 2a Fira de Cervesa Artesana. Dues activitats que se celebraran aquest proper cap de setmana, i que formen part del que Adam Tomàs ha definit com a "activitats que dinamitzen la ciutat", ja que segons ell "no és tan sols que l'actual ajuntament realitzi més activitats, sinó que aquestes tenen més èxit i per tant més ressò públic", Tomàs ha comentat que "ens sentim satisfets de liderar la cultura del territori, per això, creiem que estem marcant el ritme, i ens agrada".

Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana | Amposta.infoAquestes declaracions han estat emmarcades en la presentació de dues activitats que coincideixen en un cap de setmana, però que segons el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, "no competeixen entres sí, sinó que les hem fet coincidir perquè pensem que és positiu, es complementen", el Delta Blues Festival es desenvoluparà per diferents espais, algunes activitats seran gratuïtes i d'altres de pagament, i donarà el seu tret de sortida el divendres a les 23 h a la Plaça de l'Ajuntament on es realitzarà un "txupinazo" des del balcó de l'Ajuntament i un concert amb la Big Mama Montse Band & Sister Marion, i una posterior Blues Marching Band pel carrer Major per seguir la festa a partir de les 24 h a La Lira Ampostina.

Dissabte serà el moment on coincidiran les dos activitats, el Delta Blues Festival es mourà cap al Castell on hi haurà instal·lada durant tot el dia la 2a Fira de Cervesa Artesana, amb un total de 14 cerveseres que oferiran 50 cerveses diferents. Així durant la jornada es podrà gaudir de les millors cerveses artesanes d'arreu del territori, vingudes de diferents llocs de Catalunya, València i fins i tot una de Valladolid. També hi haurà diferents espais on poder menjar, amb food-trucks i servei de menjar ofert per diferents locals d'Amposta.

Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana | Amposta.infoDurant la jornada de dissabte a la zona del Castell es concentrarà l'activitat del Delta Blues Festival, amb diverses actuacions i classes obertes per a tots aquells que vulguin descobrir el món del blues. Per acabar la diada, el Delta Blues Festival celebrarà un concert amb Keith Dunn, Balta Bordoy Quartet i Revolution Recess Band a La Lira Ampostina. Per la seva banda, a la zona del Castell hi haurà un final de festa de la 2a Fira de la Cervesa Artesana amb diferents concerts de rock.

Diumenge, serà l'última jornada del Delta Blues Festival amb dos actes molt especials, un dinar degustació amb concert de Revolution Recess Band a Riumar i un altre dinar al creuer per la desembocadura del riu Ebre amb el concert d'Alan Bike & Ma Lonesome. La festa final es realitzarà a les 18.30 h a la Platja de Riumar.


Clic a les imatges per ampliar programa

Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana Segona edició del Delta Blues Festival i de la Fira de Cervesa Artesana


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info