AMPOSTA FAS GOIG

Sanció de 3.000 euros per abocar escombraries a la via pública

La persona va ser denunciada per tirar deixalles al polígon de Tosses, infringint l’ordenança municipal sobre la recollida i gestió de residus

etiquetes   noticies, ciutat, civisme, amposta

31/8/2022

Sanció de 3.000 euros per abocar escombraries a la via pública  | Amposta.info Imatge de l’abocament il·legal motiu de la sanció


L'Ajuntament d'Amposta imposa una sanció de 3.000 euros a una ciutadana per un abocament il·legal d'escombraries a la via pública. La persona va ser identificada i denunciada per llençar la brossa fora del contenidor al carrer Roma del polígon de Tosses, infringint l'ordenança municipal sobre la recollida i gestió de residus. La normativa en qüestió classifica com a infracció greu l'abandonament de qualsevol mena de residu a la via pública o en espais públics municipals.

L'ordenança municipal sobre la recollida i gestió de residus és d'obligat compliment tant per als particulars com per als titulars de les activitats econòmiques i, entre altres aspectes, marca que la deposició dels residus de forma incorrecta és sancionable. Alhora, en la prohibició d'abocament en espais públics, les infraccions es classifiquen en lleus, greus i molt greus i impliquen sancions com la clausura temporal, total o parcial, de l'activitat i el local corresponent fins a un termini màxim d'un mes si les escombraries procedeixen d'una activitat econòmica, l'execució dels treballs de restitució de la realitat física alterada o treballs comunitaris o familiars i les multes, que s'han d'imposar en qualsevol cas, i que oscil·len entre els 120 i els 60.000 euros depenent de la infracció.


Cuidem Amposta

Des de fa dos anys, l'Ajuntament treballa en la campanya de conscienciació "Entre tots cuidem Amposta", una acció per traslladar a la ciutadania els principals missatges sobre la correcta gestió dels residus, alhora que per evitar l'incivisme pel que fa a les deixalles, així com informar de les corresponents sancions i multes que comporta no complir amb l'ordenança municipal.


Per: ACN

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info