SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Salut obre avui la vacunació de la dosi de record per a la franja de 55 a 59 anys i demà per a la de 50 a 54 anys

Paral·lelament també prioritza la dosi de record per les persones de 60 anys o més, així com els vacunats de qualsevol edat amb Astrazeneca i Janssen

etiquetes   noticies, comarca, societat, salut, amposta, catalunya, covid19

21/12/2021

Salut obre avui la vacunació de la dosi de record per a la franja de 55 a 59 anys i demà per a la de 50 a 54 anys | Amposta.info


El Departament de Salut ha obert avui la vacunació de la dosi de record per a totes les persones d'entre 55 i 59 anys, que ja poden demanar cita a través del portal vacunacovidsalut.cat. I, a partir de demà, s'ampliarà la franja d'edat i ja podran demanar cita les persones de 50 a 54 anys. La dosi de record augmenta la immunitat, l'allarga i ajuda a reduir el risc d'ingressar a l’hospital a causa de la COVID-19.

Paral·lelament, Salut també prioritza la dosi de record per a les persones de 60 anys o més, perquè és el grup d'edat que pot rebre més complicacions en cas d'infecció. També prioritza la dosi de record als vacunats amb Astrazeneca i de Janssen de qualsevol edat que faci més de tres mesos de la darrera dosi, tal com van avançar ahir en roda de premsa la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel.

Cal recordar que els nivells de protecció poden començar a disminuir amb el temps. La dosi de record és també la prevenció més efectiva davant la nova variant de l'òmicron.


Es reforça la vacunació amb cita prèvia

Salut continua demanant a la població que demani hora per vacunar-se a través del portal vacunacovidsalut.cat. A partir d'ara, ja no s'oferten punts de vacunació sense cita prèvia, perquè amb l'ampliació dels col·lectius a rebre la dosi de record, és més necessari poder organitzar l'operativa. A més, hi ha prou disponibles per poder agafar cita prèvia.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info