EbreActiu, revista d´oci actiu

Remsa fa un donatiu de 2.000 euros a l'associació AHIDA en motiu de l'acció solidaria «Amposta amb Cor»

L’empresa manté la seva col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta tot i que el festival no es podrà organitzar

etiquetes   noticies, ciutat, societat, solidaritat

23/12/2020

Remsa fa un donatiu de 2.000 euros a l’associació AHIDA en motiu de l’acció solidaria «Amposta amb Cor» | Amposta.info


L'empresa Remsa ha fet una donació de 2.000 euros a l'Associació AHIDA Terres de l'Ebre (l'Associació d'Afectats per Hiperactivitat i Dèficit d'Atenció) en motiu del festival solidari ‘Amposta amb cor' que organitza l'Ajuntament de la capital del Montsià. Com cada any, Remsa participa de l'esdeveniment solidari amb una aportació econòmica destinada a una entitat social. Enguany, malgrat que la situació actual impedirà celebrar el concert benèfic, l'empresa ha decidit fer igualment el donatiu com a mostra del seu compromís amb les iniciatives solidàries que s'organitzen a les Terres de l'Ebre.

El festival ‘Amposta amb Cor' compta habitualment amb el suport de Remsa, que patrocina la gal·la benèfica amb l'objectiu de recollir donacions per a diferents associacions i entitats socials de la ciutat. L'any 2019, l'esdeveniment es va dedicar a l'Associació de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre i enguany l'entitat proposada pel consistori ha estat AHIDA, l'Associació d'Afectats per Hiperactivitat i Dèficit d'Atenció. Aquesta associació va nàixer al 2007 de la mà d'un grup de pares i mares que es van unir per treballar per la integració de les persones amb TDAH i per tal de donar-se suport mutu.

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el gerent de l'empresa Remsa, Manel Conesa, han fet entrega de donatiu a la representant de l'associació AHIDA, Míriam Galindo, des del saló de plens de l'Ajuntament. Conesa ha explicat que des de Remsa “ens hagués agradat celebrar una nova edició d'Amposta amb Cor per tal de recaptar més fons, però veient la situació actual des de Remsa hem prioritzat la donació i celebrar-lo l'any vinent”. El gerent de Remsa també ha recordat que l'empresa treballa “sempre per donar visibilitat i ajudar projectes socials del territori”, i en aquesta ocasió, per donar suport “a una associació que fa molts anys que ajuden als xiquets i xiquetes de les Terres de l'Ebre”.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info