EbreActiu, revista d´oci actiu

Els Reis d'Orient visitaran el Parc dels Xiribecs amb una cavalcada estātica

Hi haurā dos passis (a les 18h. i a les 19h), serā amb aforament limitat i s’accedirā amb una entrada solidāria d’un euro a benefici d’Apasa que es pot traure a través de la pāgina web de l’Ajuntament d’Amposta

etiquetes   noticies, ciutat, tradicions, festes

30/12/2020

Els Reis d’Orient visitaran el Parc dels Xiribecs amb una cavalcada estātica | Amposta.info


A través d'un espectacle estātic a la zona de graderies del Parc dels Xiribecs. Així visitaran Amposta Ses Majestats els Reis d'Orient. Davant la prohibiciķ de fer cavalcades mōbils, les regidories de Festes i Cultura hn plantejat una cavalcada estātica on, a través d'un espectacle, Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Amposta i saludaran les xiquetes i xiquets de la ciutat. Ho faran la tarda del 5 de gener, amb dos passis amb aforament limitat. Per poder-hi accedir, caldrā traure invitaciķ prčvia a través de la web de l'Ajuntament. Cada entrada tindrā un cost d'un euro solidari que es destinarā a Apasa.

L'accés al recinte del parc serā a través de la porta de l'avinguda Josep Tarradellas amb carrer Itālia. L'espectacle es podrā veure des de les graderies, on hi haurā un escenari i diferents elements decoratius.

El dia 5, mentre duri el muntatge, el Parc dels Xiribecs i l'espectacle, el parc romandrā tancat per als altres usos. Així, no es podrā fer servir ni el pipican ni les zones de joc infantil.


Per: Redacciķ

Foto: Pixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info