AMPOSTA FAS GOIG

La rehabilitació de l'antic Col·legi de les Monges, a concurs d'idees

Fins el 28 d’agost es poden presentar les propostes amb un pressupost de licitació de poc més de 410.000 euros sense IVA

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

26/7/2023

La rehabilitació de l’antic Col·legi de les Monges, a concurs d’idees | Amposta.info


La recuperació de l'antic col·legi de les Monges segueix avançant. Després dels treballs d'enderrocament de les parts no protegides com a Bé Cultural d'Interès Local (BCIL), ara s'ha avançat amb la tramitació administrativa del projecte. I és que la Junta de Govern Local del 24 de juliol va aprovar les bases del concurs d'idees per a la rehabilitació, reforma i ampliació de l'antic col·legi de les Monges, que contempla la redacció del projecte, tant bàsic com executiu, la direcció d'obra total i la direcció d'execució total.

Fins al 28 d'agost, i amb un pressupost de licitació de 411.399,66 euros (sense IVA) les empreses poden presentar les seves idees per a la recuperació d'aquest espai històric que s'ha de convertir en la futura seu de l'Escola d'Art i Disseny Esardi. "Com amb la recuperació de les Cases del Castell, també vam decidir que un concurs d'idees amb jurat era la millor opció per aconseguir el millor projecte per a recuperar aquest espai històric de la ciutat", diu l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui posa en valor "l'aposta del govern municipal per recuperar el patrimoni històric de la ciutat i, a la vegada, recuperar la seva funció educativa. En aquest sentit, la regidora d'Educació, Núria Marco, valora aquest fet i destaca que s'hi podran encabir totes les previsions de creixement de l'Escola d'Art i Disseny.

Recordem que els pressupostos generals de l'Estat del 2023 van incorporar tres milions d'euros per a la rehabilitació de l'antic col·legi de les Monges, arran d'una esmena d'Esquerra.

Podeu consultar els plecs de clàusules aquí.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info