Eports Ample de Banda i Internet

Rècord d'inscripcions al Campus Winners de bàsquet femení

Es preveu que unes 132 persones participen en la desena edició del Campus Winners, que se celebrarà del 10 al 31 de juliol

etiquetes   noticies, esport, amposta, amposta ciutat diversa

20/6/2022

Rècord d’inscripcions al Campus Winners de bàsquet femení | Amposta.info


Més d'un centenar d'esportistes es reuniran a Amposta per participar en el Campus Winners de bàsquet femení, del 10 al 31 de juliol. Aquest 2022, el campus d'alt rendiment compleix deu anys, vuit dels quals al Centre de Tecnificació Terres de l'Ebre d'Amposta. "Els aniversaris són importants per poder parar i mirar el recorregut fet i, en aquest cas, el Campus Winners encaixa perfectament amb el que defensem com a ciutat: la pràctica de l'esport per promoure una societat més sana i diversa, per això també treballem per la promoció de l'esport femení", deia l'alcalde, Adam Tomàs. Aquesta edició del Campus Winners compta amb el patrocini de Remsa.

"Estem molt contents d'on hem arribat i ens sentim molt valorats. Com a campus, crec que hem aconseguit ser dels punters, fins i tot a escala internacional", afegia Francesc Canals, fundador i responsable del Campus Winners, qui destacava que enguany hi haurà jugadores de França, Itàlia i Suïssa. Canals agraïa el suport de l'Ajuntament i de Remsa: "Aquestes col·laboracions ens permeten créixer i aportar valor afegit en l'àmbit científic". Aquest any, per exemple, un equip de la Universitat de Granada realitzarà un estudi multidisciplinari que servirà per a fomentar diverses publicacions científiques.

Per la seva banda, el director general de Remsa, Fernando Muiño, reblava que "des de Remsa ens agrada fomentar activitats que puguin ser bones per al territori, així com donar suport a l'esport. Com a patrocinadors, cedim tots els drets a la marca Amposta Ciutat Esportiva amb l'objectiu de reforçar la imatge de la ciutat pel que fa a l'esport i donar més activitat econòmica amb altres possibles activitats".

El campus Winners acull, cada any, més d'un centenar de jugadores de bàsquet al complex esportiu del centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre. En diferents torns, el campus d'alt rendiment formarà jugadores de diferents categories, des d'infantil, la primera setmana, cadets, la segona, i júniors i cadets, l'última setmana de juliol.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info