EbreActiu, revista d´oci actiu

Quatre carrers d'Amposta participen en el Concurs de carrers Engalanats

El carrer guanyador, que s’emportarà un sopar o dinar per als membres participants, es coneixerà el dia 9 d’agost

7/8/2019

Quatre carrers d’Amposta participen en el Concurs de carrers Engalanats | Amposta.info


Aquest any son quatre els carrers d'Amposta que es preparen per a la 4a edició del Concurs de Carrers Engalanats de Festes Majors. Seran el carrer Estel, el carrer Poador, el carrer Sant Isidre i el carrer Major els que romandran engalanats des del 9 al 18 d'agost.

El carrer guanyador serà escollit per tres artistes locals segons la seva originalitat, qualitat artística i l'optimització dels materials, i el veredicte es donarà a conèixer el divendres 9 d'agost a les 21 hores a la plaça Ramon Berenguer IV. A més de la placa identifcativa, els guanyadors s'emportaran un dinar o sopar en un restaurant d'Amposta per a tots els membres inscrits. A banda, tots els carrers participants rebran una ajuda de 1.700 euros per participar.

Aquest any, les temàtiques escollides són «La Bella y la Bestia», al carrer Estel; el «Parc Natural», al carrer Poador; «Coco» al carrer Sant Isidre; i la «Selva Major» al carrer Major. El concurs, obert a tota la ciutadania d'Amposta, permet engalanar una plaça o un tram de carrer, sempre que aquest tingui coherència urbana.

L'objectiu del Concurs de Carrers Engalanats, organitzat per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana de l'Ajuntament d'Amposta, és premiar els millors guarnits de carrers que es duen a terme per Festes Majors. Des de l'Ajuntament d'Amposta es vol promoure i reconèixer les creacions artístiques i la convivència ciutadana que aquests projectes generen. És per això que des de l'Ajuntament es fa una crida al respecte cap a les persones que participen en el concurs, el que comporta comportar-se de forma cívica i respectuosa amb els materials i carrers guarnits.


Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info