SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Una quarantena de persones participen a la sessió de devolució dels plans locals de Dones i LGTBI

Donar compte de l’estat d’execució d’aquests plans és un compromís inclòs als documents, aprovats fa un any

etiquetes   ciutat, amposta, igualtat, pla politica dones

17/2/2020

Una quarantena de persones participen a la sessió de devolució dels plans locals de Dones i LGTBI | Amposta.info


Avaluar l'execució dels plans de polítiques de Dones i LGTBI d'Amposta. Aquest és un dels compromisos adquirits durant el procés de redacció i aprovació d'aquests plans, tot just fa un any. Dijous 13 de febrer, una quarantena de persones van participar a la sessió d'avaluació i execució d'aquests plans, "com un exercici de màxima transparència", tal i com destaca la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré. Per la seva banda, l'alcalde, Adam Tomàs, posa de relleu "la importància de treballar des de la participació, no només preguntant a la ciutadania sobre els temes que es treballen sinó també en rendir comptes dels compromisos adquirits; i això és el que es va fer amb aquesta sessió de devolució".

El Pla local de Dones i el Pla local LGTBI volen promoure la igualtat entre les persones i eradicar situacions de discriminació per raó de sexe, el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere i eradicar l'LGTBIfòbia. Així mateix, aquests Plans volen ser instruments capaços d'aproximar i interrelacionar les polítiques d'igualtat home/dona i les polítiques per la diversitat sexual, afectiva i de gènere, tot respectant les diferències d'acció que els hi són pròpies i necessàries a cadascuna.

Aquests Plans estan a l'abast de tots els ciutadans i es poden consultar al web de l'Ajuntament al següent enllaç.


Per: Redacció

Foto: Ajuntament d'Amposta


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info