Eports Ample de Banda i Internet

A punt les conferències d'Extensió Universitària per a majors de 65 anys

El 24 d’octubre al Museu de les Terres de l’Ebre s’inaugurarà el curs amb una xarrada sobre l’Amazònia

8/10/2019

A punt les conferències d’Extensió Universitària per a majors de 65 anys | Amposta.info


Les conferències de les Aules d'Extensió Universitària per a majors de 65 anys estrenen el curs 2019-2020 a Amposta amb una dotzena de xarrades sobre temes relacionats amb la psicologia, la història o, entre altres, la biologia marina. Les classes, que s'allargaran fins al maig de l'any vinent, s'inauguren aquest 24 d'octubre, a les sis de la tarda, al Museu de les Terres de l'Ebre. La primera conferència serà ‘L'Amazònia, un paradís o un infern verd', i anirà a càrrec de la doctora en Pedagogia i coordinadora de les aules de Gent Gran de la URV, Maria Isabel Montoliu. Tret de la jornada inaugural, la resta de classes tindran lloc al Casal Municipal (C/Simpàtica, 6) a les sis de la tarda.

Les Aules d'Extensió Universitària reafirmen des de fa gairebé 20 anys la bona acollida d'aquest tipus d'activitats a la ciutat, ja que cada edició reuneix centenars de participants. Les xarrades, que tenen com a objectiu fomentar la formació continuada a la tercera edat, es realitzen a Amposta des de l'any 2000 i actualment estan organitzades per l'Ajuntament d'Amposta i el Campus Terres de l'Ebre de la URV amb la col·laboració de La Caixa i la Diputació de Tarragona.

La matrícula del curs 2019-2020 es pot formalitzar a l'oficina de Cultura de les caselles exteriors del Mercat Municipal.


Foto: Ppixabay


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info