CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

La Fundació Provocant la Pau, guardonada amb el Premi Amposta 2016

La Fundació Pere Mata a les Terres de l’Ebre ha estat reconeguda amb la Menció Especial

1/3/2017

La Fundació Provocant la Pau, guardonada amb el Premi Amposta 2016 | Amposta.info Provocant la Pau està liderada per l’ampostí Joan Reverté


El jurat del Premi, format pels mitjans de comunicació amb seu a Amposta, van voler reconèixer amb el guardó la tasca humanitària que està realitzant la Fundació Provocant la Pau, als campaments de refugiats de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d'aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria.  

La Fundació ONG Provocant la Pau, liderada per l’ampostí Joan Reverté, va ser creada l'any 2005 amb l'objectiu de promoure la pau, la solidaritat i la justícia social. Especialitzats en la infància, joventut i educació, amb crear projectes de cooperació al desenvolupament a Guatemala i Brasil, de rehabilitació de xiquets soldats a Sierra Leone, salut reproductiva i de prevenció de la mutilació sexual femenina a Gàmbia i treballs humanitaris amb els refugiats. 

Una de les últimes accions de Provocant la Pau, va ser la campanya de recollida de més de 15 tones d'aliments per als campaments humanitaris de Grècia. 


Menció Especial 

D'altra banda, el jurat ha decidit entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata a les Terres de l'Ebre. Ho ha fet en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d'Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en Salut Mental als pacients del municipi i del conjunt de les Terres de l'Ebre. 


Nit dels Mitjans, el 18 de març 

L'entrega d'aquests dos guardons es farà dins del marc de la Nit dels Mitjans de Comunicació el pròxim 18 de març al saló de plens de l'Ajuntament d'Amposta. El Premi Amposta reconeix cada any les persones o entitats relacionades amb aquesta ciutat, que hagin tingut una actuació destacada durant l'any, en qualsevol camp de la vida del municipi.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info