AMPOSTA FAS GOIG

Prop d'una seixantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia

Coincidint amb la vintena edició es farà homenatge als paradistes més antics del Mercat

15/12/2017

Prop d'una seixantena de parades d'artesans, alimentació i comerç participaran el diumenge 17 de desembre a la vintena edició del Mercat de Santa Llúcia. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, plaça de l'Ajuntament i carrer Corsini. Enguany, les parades també s'agruparan segons la seva activitat: al carrer Major hi haurà el comerç, a la plaça de l'Ajuntament les parades de menjar i els expositors de parament de taules i al carrer Corsini, els artesans.

El Mercat de Santa Llúcia anirà acompanyat també de la fira d'entitats que organitza la regidoria de Sanitat i Serveis Socials i que servirà d'aparador a les entitats socials del municipi.


Concurs de decoració de balconades i portalades

El Mercat de Santa Llúcia anirà acompanyat de diferents activitats paral·leles. A les 12 està prevista l'entrega dels premis del concurs de guarniments de balcons i portalades, que s'ha celebrat enguany per segon any consecutiu. I, coincidint amb la vintena edició del Mercat, es donarà un reconeixement als 7 paradistes més antigues.

D'altra banda destacar que per Santa Llúcia també s'instal·larà la cortina que decorarà l'accés al carrer Major i el carrer Corsini durant les festes nadalenques. Aquest any, la cortina està inspirada amb la temàtica de la Pau. Està representada per palomes blanques fetes amb la tècnica de l'origami i confeccionades per la Residència d'Avis d'Amposta, el Centre de Dia i APASA.


Prop d’una seixantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info