Centre Òptic l´Esguard - Lents de control que ralentiten la progresió de la miopia

Prop d'una seixantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia

Coincidint amb la vintena edició es farà homenatge als paradistes més antics del Mercat

15/12/2017

Prop d'una seixantena de parades d'artesans, alimentació i comerç participaran el diumenge 17 de desembre a la vintena edició del Mercat de Santa Llúcia. El Mercat, que obrirà a les 10 del matí, estarà ubicat al carrer Major, plaça de l'Ajuntament i carrer Corsini. Enguany, les parades també s'agruparan segons la seva activitat: al carrer Major hi haurà el comerç, a la plaça de l'Ajuntament les parades de menjar i els expositors de parament de taules i al carrer Corsini, els artesans.

El Mercat de Santa Llúcia anirà acompanyat també de la fira d'entitats que organitza la regidoria de Sanitat i Serveis Socials i que servirà d'aparador a les entitats socials del municipi.


Concurs de decoració de balconades i portalades

El Mercat de Santa Llúcia anirà acompanyat de diferents activitats paral·leles. A les 12 està prevista l'entrega dels premis del concurs de guarniments de balcons i portalades, que s'ha celebrat enguany per segon any consecutiu. I, coincidint amb la vintena edició del Mercat, es donarà un reconeixement als 7 paradistes més antigues.

D'altra banda destacar que per Santa Llúcia també s'instal·larà la cortina que decorarà l'accés al carrer Major i el carrer Corsini durant les festes nadalenques. Aquest any, la cortina està inspirada amb la temàtica de la Pau. Està representada per palomes blanques fetes amb la tècnica de l'origami i confeccionades per la Residència d'Avis d'Amposta, el Centre de Dia i APASA.


Prop d’una seixantena de parades, al Mercat de Santa Llúcia | Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info