EbreActiu, revista d´oci actiu

Prop de 80 expositors, a la 60a edició de la Fira de Mostres d'Amposta

Com a novetat d’enguany, la gratuïtat per als expositors i un espai firal 1 d’octubre renovat ocupat per dues carpes de 1.500 metres quadrats cadascuna, als que se sumaran els prop de 10.000 metres quadrats d’espai expositiu exterior

etiquetes   noticies, ciutat, fira amposta, amposta

25/11/2022

Prop de 80 expositors, a la 60a edició de la Fira de Mostres d’Amposta | Amposta.info


Després de l'aturada per la pandèmia de la Covid-19, la Fira de Mostres d'Amposta torna per celebrar la seua seixantena edició, del 4 al 8 de desembre. I ho fa amb algunes novetats importants. Per una banda, i com ja es va avançar fa unes setmanes, amb la gratuïtat per als expositors, i per l'altra, en un espai firal 1 d'octubre renovat ocupat per dues carpes de 1.500 metres quadrats cadascuna, on hi cabran els prop de 80 expositors d'interior que ocuparan tant l'espai multisectorial de la Fira com la Fira Ebre Events, que se sumaran als prop de 10.000 metres quadrats exterior.

"Durant les darreres setmanes, moltes persones de l'Ajuntament i empreses externes s'han involucrat per fer possible que la Fira arribi a la seixantena edició i cal agrair-ho", explica l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot assenyalant que s'ha elevat un metre tot l'espai per evitar inundacions i que s'ha avançat en la urbanització de l'espai de fora. "Tot el que s'ha fet com l'arranjament de pluvials, les instal·lacions de llum, la gran torre que il·luminarà l'espai exterior, són actuacions definitives i cada any n'anirem fent de noves per anar fent créixer l'espai 1 d'Octubre", afegeix l'alcalde.

En aquesta seixantena edició hi haurà 55 expositors repartits enter les dues carpes, 22 expositors de la Fira Ebre Events, 10 expositors exteriors, 38 firants ubicats al carrer Sebastià J. Arbó i 38 atraccions a la zona del darrera de l'auditori municipal. "Hi ha gent d'arreu de les Terres de l'Ebre i hem hagut de deixar gent en llista d'espera perquè no hi ha més estands", explica la regidora de Fires i Atenció a la Ciutadania, Núria Pla. A més a més, com a novetat, enguany hi haurà un espai de foodtrucks al parc dels Xiribecs. "Les obres de reconfiguració de l'espai 1 d'Octubre han permès obrir la fira al Parc i per això hem decidit posar-hi una zona de menjar", afegeix Pla.

Enguany, l'Ajuntament tindrà una presència destacada a la Fira amb dos estands. Per una banda, hi haurà el Showroom FabLab TE on, tal i com explica l'alcalde, es mostrarà tot allò que es fa al FabLab. I, per l'altra, l'espai Amposta 2030, "on volem explicar a la ciutadania tots aquells projectes transformadors de ciutat per tal d'avançar amb els objectius de l'agenda 2030", en paraules de Tomàs.


Cartell de la Fira

Com és habitual, el cartell de la Fira de Mostres és obra de l'alumnat d'Esardi. Enguany, la proposta escollida, ha estat la de l'alumna Nor González, estudiant de Gràfica Publicitària. "Els conceptes que hem treballat per al cartell són unió, retrobament i connexió perquè tornem després de dos anys", explica, tot detallant que "cada color representa un sector de la fira i, cada punt, un expositor".

La Fira obrirà portes el proper diumenge 4 de desembre a les 11 del matí. La inaugurarà l'empresari Josep Picó. L'horari d'obertura de la Fira serà d'11h a 14h i de 16h a 21h i, com els darrers anys, serà d'entrada gratuïta.


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info