CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. Aposta per la teva salut visual. 2x1 en ulleres

Prop de 5.000 espectadors passen per la vuitena edició del FesticAM

El festival va programar una trentena d’espectacles de 13 companyies, del 5 al 10 d’octubre

etiquetes   noticies, cultura, festicam, activitats, amposta

11/10/2021

Prop de 5.000 espectadors passen per la vuitena edició del FesticAM | Amposta.info 


Balanç positiu de la vuitena edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d'Amposta (FesticAM), per on han passat prop de 5.000 espectadors per gaudir d'una trentena d'espectacles de les 13 companyies que s'havien programat, del 5 al 10 d'octubre. Una edició marcada per la reactivació cultural de la qual la regidora de Cultura i Memòria Històrica, Inés Martí, en destacava la bona acollida: "La resposta del públic ha estat excel·lent i les companyies ens han trasllat el seu agraïment per tornar a un FesticAM que, respecte al de l'any passat, s'apropa més a la normalitat", deia la regidora, qui en destacava també les activitats que s'han realitzat als centres educatius com "una oportunitat per apropar el circ a l'escola".

El director de l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) i del FesticAM, Jordi Príncep, reivindicava la qualitat dels espectacles, detallant que "el FesticAM segueix fent un pas endavant per apropar els diferents llenguatges artístics de la mà de companyies consolidades i emergents". Quant a l'assistència del públic, Príncep detallava que "tenint en compte que encara estem amb l'aforament i restriccions del 70%, demostra un cop més que la societat volem i necessitem cultura, arts escèniques i arts en viu al carrer".

Un cop acabat el festival, des de l'organització ja comencen a pensar en la següent edició. "Que hagi anat tan bé ens encoratja a treballar en una novena edició, i començar a pensar en una cita tan important com seran els 10 anys del FesticAM, el 2023", tancaven.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info