CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Un projecte vol connectar joves de diferents edats per fomentar l'orientació educativa

"Orienta’t: decideix millor" facilitarà la continuïtat formativa compartint experiències d’èxit entre el jovent

etiquetes   noticies, amposta, joves, montsia

30/11/2021

Un projecte vol connectar joves de diferents edats per fomentar l’orientació educativa | Amposta.info


Persones joves que hagin finalitzat els estudis de cicles formatius o universitaris o estiguin en procés finalitzar-los seran les encarregades d'orientar i compartir vivències amb estudiants que tinguin dubtes o vulguin conèixer l'experiència en primera persona. És la finalitat del projecte "Orienta't: decideix millor", una acció d'orientació educativa que forma part del Pla Local de Joventut, impulsada pel Servei d'Orientació d'Amposta Jove amb la col·laboració de la Diàspora Ebrenca.

"Aquest projecte parteix de la premissa que el diàleg entre dues persones que es troben en processos emancipatoris diferents pot ser enriquidora i pot constituir un element essencial en l'orientació educativa de les i els joves, afavorint la presa de decisions amb més informació i amb un coneixement més específic i individual de les experiències educatives", explicava la regidora de Joventut, "Orienta't: decideix millor" facilitarà la continuïtat formativa compartint experiències d'èxit entre el jovent. El Pla Local de Joventut d'Amposta, aprovat al mes de juliol, va detectar una necessitat reiterada d'orientació educativa per part de perfils de joves. Arran de la demanda, es van fixar l'objectiu de promoure aquest acompanyament per facilitar la continuïtat en els estudis, treballant en el foment d'espais per compartir experiències d'èxit protagonitzades per persones joves referents com una de les mesures del pla.

Per dur a terme "Orienta't: decideix millor", durant la primera fase del projecte es crearà una borsa de persones amb estudis superiors finalitzats o en curs que vulguin participar-hi, de la mateixa manera, s'identificarà i informarà els estudiants a partir de 4t d'ESO de l'existència del servei.

Si has finalitzat o estàs cursant estudis superiors, aquest és el formulari d'inscripció al projecte: https://bit.ly/3xAHpzS


Per: Redacciórestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info