SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El projecte Vincles programa una desena d'activitats per al primer trimestre de l'any

La iniciativa d’acompanyament a la criança està impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d’Intervenció Socioeducatiu 03

etiquetes   noticies, ciutat, societat, amposta, families

30/12/2021

El projecte Vincles programa una desena d’activitats per al primer trimestre de l’any | Amposta.info


La iniciativa d'acompanyament a la criança, el projecte Vincles, programa gairebé deu activitats del gener al març del 2022. En les seves tres línies d'actuació ‒embarassades, famílies i conferències‒, els serveis socials, educatius, de salut i de lleure de la ciutat han organitzat un seguit d'activitats per treballar els vincles familiars. Tallers de pinta panxes, d'art en família o a la natura, a més de xerrades sobre educar en sostenibilitat, gestió emocional o la importància de la lectura en la primera infància són algunes de les activitats que es realitzaran tots els dimecres de 17.30 a 18.30 hores a l'Espai km 0 de l'Oficina de Turisme. Les places són limitades, pel qual cal inscriure's al correu projectevincles@gmail.com.

A banda, els dimecres de 16 a 17.30 hores seguirà tenint lloc l'Espai de joc i relació a l'àrea infantil de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, un punt de trobada i acompanyament per a famílies amb infants de fins a dos anys.

El projecte Vincles és una acció impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d'Intervenció Socioeducatiu 03 (SIS03) de l'Ajuntament d'Amposta en col·laboració amb el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), les llars d'infants i l'àrea de pediatria del CAP.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info