CENTRE ŌPTIC L´ESGUARD

El Projecte Emma, a punt d'aconseguir els 150.000 € en donacions, celebra el Dia Mundial del Cāncer de Mama amb una gala solidāria

El dia 19 d’octubre, el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirā la Gala Solidāria amb el Cāncer de Mama

etiquetes   noticies, societat, salut, projecte emma, terres ebre, solidaritat

6/10/2021

El Projecte Emma, a punt d’aconseguir els 150.000 € en donacions, celebra el Dia Mundial del Cāncer de Mama amb una gala solidāria | Amposta.info


El Projecte Emma, per a la investigaciķ en cāncer de mama, va iniciar la seva campanya de captaciķ de fons a principis de l'any 2020. Els impulsors del Projecte sķn el grup d'investigadors en Patologia Oncolōgica i Bioinformātica (PO&B), acreditat per l'AGAUR, juntament amb la Fundaciķ Doctor Ferran, i amb el suport de la Gerčncia Territorial ICS Terres de l'Ebre. Aquest grup estā ubicat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i estudia els ganglis de l'aixella en pacients amb cāncer de mama, per saber quina implicaciķ tenen en la disseminaciķ del cāncer a la resta del cos.

Malgrat coincidir amb l'inici de la pandčmia, i que moltes de les activitats previstes aquell any es van haver de cancelˇlar, la campanya ha estat tot un čxit, ja que estā a punt d'aconseguir l'objectiu de recaptar 150.000 €, grācies a la inestimable colˇlaboraciķ d'empreses, entitats i particulars de les Terres de l'Ebre, i també d'altres indrets de Catalunya, que s'han bolcat a donar-hi suport.

Per celebrar aquesta fita, s'ha organitzat la Gala Solidāria amb el Cāncer de Mama, amb l'actuaciķ d'un munt d'artistes que han acompanyat el Projecte Emma durant tots aquests mesos i que no han dubtat en participar-hi de forma totalment altruista, entre d'altres: Keila, Joan Rovira, Sau 30, Dani Ruiz, La Tuna Folk i Quico el Célio.

La Gala tindrā lloc el 19 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Cāncer de Mama, a partir de les 20.00, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

El preu solidari de l'entrada és de 20 €, que es destinaran, no cal dir-ho, a continuar impulsant la recerca en cāncer de mama, perquč la investigaciķ no s'aturi mai.

Les entrades ja es poden comprar a: https://www.notikumi.com/channel/notikumi/2021/10/19/gala-projecte-emma


Per: Redacciķ

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info