Eports Ample de Banda i Internet

Presentació de l'Associació d'Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l'Ebre

La presentació es va fer aquest dijous al Centre de Promoció Turística i gastronòmic d’Amposta, Espai Ebre KM0

etiquetes   noticies, ciutat, turisme

23/3/2018

Presentació de l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre | Amposta.info


L'Associació d'Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l'Ebre és una associació turística sense ànim de lucre que es va crear l'any 2005, animada pel procés d'elaboració de la candidatura de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Aquest dijous al matí s'ha presentat en societat en un acte al Centre de Promoció Turística i gastronòmic d'Amposta, “Espai Ebre KM0” (Avinguda de Sant Jaume, 42-52).

Els membres d'aquesta associació, amb seu a Poblenou del Delta, formen part dels set municipis del Delta de l'Ebre i venen de diferents sectors del turisme (hotels, restaurants, empreses d'activitats, cases de pagès). Aquestes, un total de 30 empreses, destaquen per la seva col·laboració i el seu grau de compromís amb el Parc Natural, tant com a Punt d'Informació com a empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS).

Presentació de l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre | Amposta.infoEls fins de l'associació són: 

  • Realitzar activitats de promoció de l'activitat turística sostenible al delta de l'Ebre i a seu Parc Natural. 
  • Promoure el coneixement del s valors naturals i culturals del delta de l'Ebre. 
  • Col·laborar i participar en les activitats de promoció turística organitzades per les administracions públiques, en l'àmbit del delta de ‘Ebre, en particular, i de les Terres de l'Ebre, en general. 
  • Participar i organitzar, per ella mateixa o en col·laboració amb altres organismes, entitats o administracions, fires, certàmens i altres activitats relacionades amb els fins de l'associació.

El passat més d'octubre del 2017, es van renovar els càrrecs de la Junta de l'Associació. Aquesta nova junta va decidir canviar la imatge de l'associació per tal de reforçar la seva filosofia vinculada a l'ecoturisme, amb la creació d'un nou logo i l'elaboració d'un pla d'acció a mig termini.

L'objectiu d'aquesta presentació és el de donar a conèixer aquest nou enfocament i les accions derivades encaminades a millorar la promoció del delta de l'Ebre com a destinació ecoturística. Algunes d'aquestes accions més immediates són la creació d'un carnet i d'un vídeo per promocionar l'ecoturisme i el territori. A més, amb aquesta presentació es pretén fomentar la cooperació empresarial turística, captar l'atenció d'empreses que es puguin sentir identificades amb l'ecoturisme i la filosofia de la Carta Europea de Turisme Sostenible i augmentar el suport de l'administració pública vers aquest sector.


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info