Eports Ample de Banda i Internet

Potenciar la marca empresarial, l'eix vertebrador de la 8a edició del Fòrum Amposta Empresa

L’esdeveniment, que serà el 24 d’octubre, vol fomentar la participació entre les empreses consolidades

17/10/2019

Potenciar la marca empresarial, l’eix vertebrador de la 8a edició del Fòrum Amposta Empresa | Amposta.info


El Fòrum Amposta Empresa arriba a la 8a edició apostant pel «branding» i la marca empresarial. Dirigit a empresaris, emprenedors i estudiants, el Fòrum treballarà per establir vincles empresarials i donar a conèixer diferents experiències emprenedores d'èxit. «El Fòrum pretén treballar per donar eines a tota aquella gent que tingui ganes d'emprendre o iniciar-se en el món empresarial, a més de crear un vincle entre els centres formatius i el teixit empresarial del territori», ha dit l'alcalde, Adam Tomàs. El Fòrum Amposta Empresa és l'esdeveniment d'emprenedoria més important a les Terres de l'Ebre, on s'expliquen experiències d'empreses del territori amb una dinàmica àgil, fresca i enriquidora. Les inscripcions són gratuïtes i limitades.

«Fins ara les estadístiques del Fòrum Amposta Empresa han donat un resultat positiu pel que fa a l'assistència, però encara trobem a faltar aquelles empreses que ja estan consolidades al territori», ha dit la tècnica d'Amposta Empresa, Lala Escrivà, qui també a afegit que «l'emprenedoria no és només per qui comença de nou, sinó que totes les empreses s'han de reciclar constantment».


Experiències d'èxit

Un dels exemples que es presentarà serà el de Kenshô Sake, una empresa de dos joves emprenedors que van decidir innovar en la cultura arrossera del delta amb l'elaboració del sake. Una altra de les conferències anirà a càrrec de la marca europea Speedsix, líder en la producció de rodes de fbra de carboni per a bicicletes de competició.

Finalment l'acte el clourà amb la ponència de Paula Fernández-Ochoa, qui va passar de l'advocacia a constituir una consultora de màrqueting jurídic i marca personal. D'altra banda, aquest any el Fòrum Amposta Empresa també vol donar més importància al descans, potenciant així el treball en xarxa entre els assistents mentre fan una degustació de sake i tonyina.

El Fòrum Amposta Empresa està organitzat per l'àrea d'Empresa de l'Ajuntament d'Amposta amb la col·laboració de Catalunya Emprèn, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.


Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info