Eports Ample de Banda i Internet

La Policia Local incorpora un nou vehicle d'atestats

El tram final de l’any es van incorporar dos nous agents al cos policial

23/1/2019

La Policia Local incorpora un nou vehicle d’atestats | Amposta.info El nou vehicle policial és un híbrid, respectuós amb el medi ambient. Foto: cedida


La Policia Local d'Amposta disposa, des de finals d'any, d'un nou vehicle policial transformat per a la realització d'atestats policials i controls d'alcoholèmia i adaptat també per a la utilització de la Unitat Canina. Amb la incorporació d'aquest nou vehicle, el cos policial ja compta amb un parc mòbil renovat i adaptat a les necessitats actuals. «A l'estiu vam estrenar un nou vehicle policial equipat amb el quit de trasllat de persones detingudes per tal de garantir la seguretat dels agents i dels propis detinguts», recorda l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, «un vehicle híbrid respectuós amb el medi ambient».

En aquest sentit, Tomàs també destaca que s'han incorporat dos noves motocicletes elèctriques els últims mesos. «Prop de la meitat del parc mòbil de la Policia Local està conformat per vehicles respectuosos amb el medi ambient», recorda Tomàs. La compra d'aquest nou vehicle també ha coincidit amb la incorporació de dos nous agents. A més a més, les properes setmanes hi ha la previsió de convocar noves places de funcionari per a la policia local per reforçar el cos. «Aquests darrers anys, i especialment des de la incorporació de l'Inspector, hem aconseguit tenir una policia de referència», clou l'alcalde.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info