AMPOSTA FAS GOIG

La Policia Local d'Amposta, primera de les Terres de l'Ebre en estrenar la nova uniformitat de país

La Policia Local d’Amposta és el primer cos de policia local de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat que el departament d’Interior ha dissenyat per unificar tots els cossos de seguretat del país

12/12/2017

La Policia Local d’Amposta, primera de les Terres de l’Ebre en estrenar la nova uniformitat de país | Amposta.info La nova uniformitat de la Policia Local passa a ser de color blau fosc amb les espatlles de color groc


El passat dijous 7 de desembre, en el marc de la Fira de Mostres, es va fer presentació d'aquesta nova uniformitat que passa a ser de color blau fosc amb les espatlles de color groc. Tant a l'esquena com al cantó dret del pit de la camisa i la jaqueta hi figura la paraula Policia, serigrafiada en blanc o gris clar reflectant. Al cantó esquerra hi figura l'escut propi de la Policia Local d'Amposta. 

Aquest nou uniforme, que utilitzaran a totes les policies locals del país i també als Mossos d'Esquadra -en aquest cas amb les espatlles blaves- ha estat consensuat per les entitats municipalistes Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i Associació Catalana de Municipis (ACM), així com els municipis amb número més gran de policies locals. Tots els detalls de la nova uniformitat van ser publicats en la Resolució INT/1431/2017 de 15 de juny. 

El regidor de Governació, Miquel Subirats, va destacar “la voluntat del cos policial ampostí de ser una policia de referència al conjunt del país”, un fet que, segons va assenyalar, també es reflexa amb la incorporació d'una nova moto elèctrica, “per millorar amb l'eficiència energètica”, i d'una unitat canina.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info