Eports Ample de Banda i Internet

La Policia Local d'Amposta i els Mossos posen en marxa un dispositiu conjunt per millorar la seguretat ciutadana

Aquesta acció tindrà especial incidència en determinats barris i carrers on s’acumulen la majoria de les queixes i denúncies de la ciutadania

etiquetes   noticies, ciutat, seguretat, amposta, policia local

29/3/2021

La Policia Local d’Amposta i els Mossos posen en marxa un dispositiu conjunt per millorar la seguretat ciutadana | Amposta.info


La Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta han iniciat aquesta setmana un operatiu per tal d'incrementar la seguretat entre els ciutadans, la percepció de seguretat, combatre l'incivisme i millorar la convivència veïnal.

Aquestes accions policials responen a diverses denúncies i inquietuds manifestades per veïns i comerciants de la localitat respecte a determinades conductes que augmenten la sensació d'inseguretat, sobretot a la via pública.

Les problemàtiques a prevenir i combatre seran principalment el consum de substàncies estupefaents a la via pública i altres infraccions a la LO 4/15, les infraccions a l'ordenança municipal de Policia i Bon Govern, les baralles i discussions a la via pública, els furts i altres delictes contra el patrimoni, la venda de substàncies estupefaents i les ocupacions d'immobles.

El dispositiu es realitzarà de forma generalitzada a totes aquelles zones on s'ha detectat una major incidència en els darrers mesos.

Per assolir els objectius d'aquest Pla es farà del tot necessari el consens organitzatiu entre els cossos policials, però també es comptarà amb la implicació de les associacions de veïns i comerciants, així com la institucional per part de l'Ajuntament d'Amposta.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info