AMPOSTA FAS GOIG

La Policia Local d'Amposta adquireix un radar per controlar la velocitat

Durant aquestes setmanes es farà una campanya informativa i preventiva en què la Policia Local informarà als conductors que hagin infringit el límit de seguretat i el cost que comportaria la infracció

etiquetes   noticies, ciutat, mobilitat, seguretat, amposta, policia local

22/3/2023

La Policia Local d’Amposta adquireix un radar per controlar la velocitat | Amposta.info Un agent de la Policia Local d'Amposta amb el radar a l'avinguda de la Ràpita


L'Ajuntament d'Amposta ha adquirit un radar mòbil per portar a terme controls de velocitat en el seu terme municipal. Fins ara, la Policia Local d'Amposta, per realitzar els controls de velocitat, utilitzava un aparell cedit pel Servei Català de Trànsit que era compartit amb les altres policies locals del territori.

Des d'aquesta mateixa setmana, el radar s'ha instal·lat a diferents punts de la ciutat per fer una campanya informativa als i les conductores. Només se'ls informarà de la infracció d'excés de velocitat i la multa que suposaria. Després d'aquesta primera fase, la Policia Local multarà ja els conductors que infringeixen el límit de velocitat que, recordem, és de 30km/h. a tot el casc urbà.

La velocitat, juntament amb el consum de drogues i alcohol i les distraccions al volant, és una de les principals causes que influeixen directament en els accidents de trànsit i, específicament, l'excés de velocitat en el propi resultat dels accidents; a més velocitat, major gravetat en els danys i/o en les lesions de les víctimes.

L'any 2022, al casc urbà d'Amposta, hi va haver un total de 104 accidents de trànsit, dels quals 58 van ser amb resultat de lesions, sense produir-se cap víctima mortal.

vLa Policia Local d'Amposta ja disposa d'un radar pedagògic i amb aquesta nova adquisició disposaran d'un recurs propi que els permetrà fer més incidència en les infraccions de velocitat a les vies urbanes de la població.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info