BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta

Organitzat per Sport Salut i Paleo Delta i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, va comptar amb la participació de 32 corredors acompanyats dels seus respectius gossos.

13/2/2017

Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta | Amposta.info Primers participants de Lo Canicròs del Delta


Poble Nou del Delta va acollir aquest passat dissabte la tarda, la segona edició de Lo Canicross del Delta, prova puntuable dins del Circuit de Canicròs de  les Terres de l'Ebre. Organitzat per Sport Salut i Paleo Delta i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta, va comptar amb la participació de 32 corredors acompanyats dels seus respectius gossos.

Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta | Amposta.infoAmb un cel força ennuvolat i un vent humit que es feia notar, a les cinc de la tarda va arrencar la prova amb un recorregut de 6'8 quilòmetres que s'iniciava a la plaça de l'església. Des d'aquí, els corredors es van dirigir fins al cementiri, van seguir pel camí que va en paral·lel a l'Encanyissada, pel camí del desaigüe de la Cinta i pel camí del Mig, a la vora de la badia dels Alfacs, van pujar pel camí de la séquia dels Pins, fins a arribar a la carretera de la Ràpita a Eucaliptus, que els va dur altre cop al poble.

Els primers classificats va ser Rubèn Roig i Bulma (Professional Plus & Evasión Sport Benicarló), seguit pocs segons després de Juanma Martínez i Bruc (Montbike Amposta). El tercer classificat va ser Cristian Queral (Orinoco d'Alcanyís).

En dones, Tere Isierte i Vodka (La Vilavella) van ser les primeres a creuar la línia de meta, seguides de Carme Torta i Mila (Masdenverge) i Maria Rosa Bel (Campredó).

En la categoria de locals els primers classificats van ser Josep Roda (Paleo Delta) i Marga Abella i Wifi (Montbike Amposta).

En acabar la prova i abans de l'entrega de premis hi va haver xocolatada per a tots els participants i es va fer una demostració d'obediència i un petit taller amb gossos a càrrec de l'escola d'ensinistrament Educan.

La pròxima cita del Circuit de Canicròs serà el 5 de març a Sant Carles de la Ràpita, amb la 9a edició del Canicròs Pujada a la Foradada.

Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta Poble Nou celebra la segona edició de Lo Canicross del Delta


Més fotos a: Galeria II Lo Canicròs del Delta . Poble Nou del Delta. 11/2/2017restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info