EbreActiu, revista d´oci actiu

El Pla de Represa de les festes taurines només contempla els bous a la plaça

Quan la situació epidemiològica permeti la celebració de les festes majors, el Procicat donarà el vistiplau al Pla de Represa de les festes taurines a l’Ebre, un pla que descarta celebrar algunes modalitats com els correbous o el bou capllaçat i limita la celebració de les festes taurines als bous a la plaça, amb places portàtils i seients numerats

etiquetes   noticies, comarca, territori, terres ebre, bous, festes taurines

27/4/2021

El Pla de Represa de les festes taurines només contempla els bous a la plaça | Amposta.info Bous a la plaça d’Amposta. Imatge d’arxiu


Després que els primers pobles que obren la campanya taurina a l’Ebre no hagin rebut permís per fer actes amb bous, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre ha recordat que quan la situació epidemiològica permeti la celebració de les festes majors, el Procicat donarà el vistiplau al Pla de Represa de les festes taurines a l’Ebre, que s’ha elaborat amb els ajuntaments i l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines. Aquest pla es va enviar al desembre a la direcció general de Cultura Popular i Tradicional. "Quan es podran fer festes majors, es podran fer actes amb bous amb el pla de represa i les condicions que marca", ha assegurat Xavier Pallarés.

El Pla descarta celebrar algunes modalitats com els correbous o el bou capllaçat i limita la celebració de les festes taurines als bous a la plaça, amb places portàtils i seients numerats que permetin complir els límits d’aforament que estiguin vigents. "El Procicat accepta tots els plans de represa, no està per qüestionar si es fan bous. Quan les condicions permetin fer festes, també es podran fer festes amb bous. Si les coses no pinten bé, molt a pesar nostre no es podran fer i aquesta és la situació actual", ha defensat.

"Hi haurà un estiu amb festes majors diferents i adaptades a la covid. La vacuna està sent efectiva i si la situació va millorant, seran festes més participatives, però molt especials", ha assenyalat el delegat.


Per: ACN

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info