Eports Ample de Banda i Internet

La pista pública del col·legi Consol Ferré, oberta a l'ús

Aquest nou espai públic del carrer Mas de Barberans tindrà ús compartit entre el col·legi Consol Ferré i la ciutadania en general

etiquetes   noticies, ciutadania, ciutat, equipaments, amposta

3/3/2023

La pista pública del col·legi Consol Ferré, oberta a l’ús | Amposta.infoPlafó informatiu amb les normes d’ús de la nova pista


Aquest cap de setmana es podrà fer ús ja de la nova pista poliesportiva annexada al pati nou del col·legi Consol Ferré, després que l'Ajuntament hagi recepcionat l'obra. S'estrena així aquest nou equipament, que tindrà ús compartit entre el col·legi, durant horari lectiu, i el veïnat del barri, en tardes, caps de setmana, festius i vacances escolars. Així, de setembre a juny, de 9h a 12.30h i de 15h a 16.30h, la pista serà d'ús escolar. Fora d'aquest horari, serà d'ús general fins a les 21h. El juliol i agost, la pista tindrà, de 9h a 22h, ús general.

Les normes d'ús d'aquesta nova pista poliesportiva, amb dues canastres de bàsquet i dues porteries de futbol, són respectar l'horari i els usos indicats, evitar el soroll innecessari i respectar el descans del veïnat, compartir l'espai i tenir cura de les instal·lacions. A més, els menors de sis anys han d'anar acompanyats.

"Amb la posada en funcionament d'aquesta nova pista acabem una actuació que ha reconfigurat l'espai públic de l'entorn del col·legi Consol Ferré, oferint nous espais a l'escola, el nou pati i aquesta pista, i també al veïnat, amb l'obertura i urbanització del carrer França i aquesta pista compartida", explica l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs. La pista ha suposat una inversió de prop de 59.000 euros.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info