CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

'Per tu, per mi, vine!', la campanya de suport al comerç, la restauració i la cultura d'Amposta

Tindrà presència offline amb publicitat exterior i presència en premsa i ràdios i online a través de les xarxes socials i mitjans digitals

etiquetes   noticies, ciutat, cultura, comerç

26/11/2020

’Per tu, per mi, vine!’, la campanya de suport al comerç, la restauració i la cultura d’Amposta | Amposta.info


Per tu, per mi, vine! és el missatge principal de la campanya de suport a la restauració, el comerç i la cultura d'Amposta, tres dels sectors econòmics més castigats per la crisi sanitària, que llença l'Ajuntament d'Amposta coincidint amb la temporada nadalenca. Els objectius són visibilitzar la importància d'aquests tres sectors com a motor econòmic, social i cultural de la ciutat i aconseguir que la ciutadania els hi doni suport consumint-hi. Sota la línia argumental que comprar als comerços, menjar als restaurants i bars o participar en les activitats culturals ens beneficia a totes i tots, la campanya té per imatge els i les pròpies protagonistes d'aquests sectors. I és que tot el material gràfic se centra en fotografies dels comerciants, restauradors i persones representatives del sector cultural amb mascareta i un somriure. Així, les creativitats principals de la campanya les conformen diferents fotografies d'aquestes persones que cada dia aixequen la reixa dels seus negocis i ens obren les portes per donar-nos el millor servei de proximitat.

L'eslògan principal (Per tu, per mi, vine!) es complementa amb un subeslògan en funció del sector que protagonitza la creativitat (Els bars i restaurants d'Amposta et necessiten, El comerç d'Amposta et necessita, La cultura d'Amposta et necessita). La campanya tindrà presència offline (amb muppis i cartells en diferents punts de la ciutat, insercions publicitàries en mitjans impresos del territori i falques radiofòniques) i online (banners a la web municipal, missatges a les xarxes socials i presència en mitjans digitals).

Aquesta campanya principal estarà complementada amb altres accions més concretes per dinamitzar aquests sectors, com per exemple Dimecres de 10, en què diferents restaurants i bars d'Amposta ofereixen un 10% a totes aquelles persones que encomanin per emportar els dimecres.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info