SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Parlem Telecom obre botiga a Amposta per a esdevenir l'operadora de proximitat ebrenca

L’establiment de Parlem a la capital del Montsià es troba en una zona cèntrica, al carrer Sant Josep, 11

etiquetes   noticies, economia, comerç, amposta, montsia

22/9/2021

Parlem Telecom obre botiga a Amposta per a esdevenir l’operadora de proximitat ebrenca | Amposta.info Façana de la nova botiga de Parlem Telecom, als Quatre Cantons


Les Terres de l'Ebre són un territori estratègic per a Parlem Telecom, que està executant un pla d’obertura de botigues a tot Catalunya valorat en 1 M€ per augmentar la proximitat vers els seus clients. L’operadora de telecomunicacions catalana, que fins fa pocs mesos només comptava amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, arriba ara amb una botiga física a Amposta, que se situarà en una zona cèntrica del municipi (C/ Sant Josep, número 11). Des d'aquest establiment a la capital del Montsià, la companyia aspira a créixer dins les Terres de l'Ebre com a operadora de proximitat de referència, que busca garantir la connectivitat de tot el país.

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues de l'operadora catalana com, per exemple, descomptes de fins el 20% al contractar una assegurança (de la llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d'altres) a la mútua catalana Mussap. Cal tenir en compte, a més, que Parlem Telecom pot oferir als clients de les Terres de l'Ebre una de les millors cobertures de fibra òptica de Catalunya, així com un servei molt òptim de cobertura de mòbil.

El pla d’expansió territorial de la companyia de telecomunicacions catalana, que cotitza amb èxit des d’aquest estiu al mercat borsari BME Growth, contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la d'Amposta, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província. A més d’aquesta inauguració al Montsià, Parlem Telecom ha obert aquest mes de setembre dues botigues a Osona (Vic i Malla), una a Terrassa i una altra a Igualada en un procés d'obertures que s’allargarà uns mesos més.

Paral·lelament, Parlem Telecom també aspira a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa “aproop”, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià.


Sobre Parlem Telecom

Parlem Telecom és una operadora de telecomunicacions catalana nascuda l'any 2014 que ofereix serveis integrals de telecomunicacions, tant per a particulars com per a empreses, des de Catalunya i en català. Aposta per un tracte de proximitat amb el client amb una identitat pròpia. La companyia, presidida per Ernest Pérez-Mas, es troba en fase d’expansió i ha aparegut els dos últims anys entre les 200 empreses que més ràpid creixen d’Europa dins del top 1.000 anual del Financial Times. Des del mes de juny del 2021, Parlem Telecom cotitza a borsa al mercat BME Growth.

Ubicada al districte 22@ de Barcelona, Parlem Telecom és una operadora d’avantguarda que desenvolupa projectes d'innovació, com ara Pilots 5G a l'àrea metropolitana o projectes d’intel·ligència artificial en català i alhora està molt implicada en l'impuls del sector TIC del país. La companyia ofereix múltiples solucions tecnològiques innovadores a mida de les necessitats de cada empresa a través de la línia de negoci Parlem Empreses i està executant un pla d’obertura de botigues físiques arreu de Catalunya pel període 2021-2022. Parlem Telecom aspira a convertir-se en un gran grup de telecomunicacions, que fomenti la implantació d’operadors regionals de proximitat a altres territoris de parla catalana i a Europa que s’adaptin a la identitat social i cultural de cada zona. En aquest sentit, acaba de néixer l’operadora “aproop”, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i telefonia fixa de proximitat al País Valencià.


Font: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info