SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Cultura | L'OSTE clourà el 23è Cicle de Música Ciutat d'Amposta

Serà aquest dissabte 11 de novembre a les 22 h a l’auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta, organitzadora del cicle de concerts

etiquetes   Notícies, Cultura, Amposta

8/11/2017

Cultura | L’OSTE clourà el 23è Cicle de Música Ciutat d’Amposta | Amposta.info L'OSTE clourà el 23è Cicle de Música Ciutat d'Amposta


La 23a edició del Cicle de Música Ciutat d'Amposta arriba al seu final aquest pròxim dissabte 11 de novembre amb el concert de l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre (OSTE). L'orquestra ebrenca presenta l'última producció de la temporada amb obres d'Elgar, Beethoven i Mendelssohn. El concert serà a les 22 h, amb entrada invertida, a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta, entitat que organitza aquest cicle de concerts amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta.

La Sant Andreu Jazz Band, la formació barcelonina dirigida per Joan Chamorro, arrencava el Cicle el dissabte 21 d'octubre amb un concert que va acollir un nombrós públic, expectant per veure actuar a una vintena de músics, amb edats compreses entre 13 i 21 anys. El seu talent musical, la frescor i naturalitat damunt de l'escenari va deixar impressionat a tots els assistents.

La Banda de Música Municipal de Tortosa i la Banda de Música de la Unió Filharmònica d'Amposta, totes dos formacions de celebració pels seus 75 i 100 anys de trajectòria, respectivament, van ser les protagonistes del segon dels concerts del Cicle de Música, el dissabte 28 d'octubre. Juanjo Grau, director de la banda tortosina i Carles Royo, director de la Fila, van preparar uns repertoris on no van faltar els pasdobles, la música de bandes sonores, obres contemporànies i, en el cas de la Fila, també peces de Lionel Beltrán i Tomàs Simón, tots dos compositors i músics de l'entitat ampostina.

L'ensemble de metall Àgora Brass, integrada per 12 músics de comarques tarragonines i dirigits en aquesta ocasió per l'ampostí Sergi Costes, va actuar el passat dissabte 4 de novembre en el tercer dels concerts del Cicle. Un públic aplaudint dempeus agraïa als músics la magnífica interpretació d'un repertori amb obres de Mozart, Strauss, Holst i Morricone.

A falta del concert de l'OSTE, des de l'organització valoren molt positivament la resposta del públic en aquesta 23a edició del Cicle de Música i assenyalen que continuaran organitzant, com estan fent els últims anys, una programació que inclogui solistes i formacions d'arreu de Catalunya i de l'Estat espanyol, però sobretot apostant per la música que es crea a les Terres de l'Ebre.


La Sant Andreu Jazz Band

Concert d'aniversaris: 75 i 100 anys de música

Àgora Brass Ensemble


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info