AMPOSTA FAS GOIG

Operaciķ policial contra el consum i trāfic de drogues

Policia Local d’Amposta i Mossos d’Esquadra inspeccionen dos locals d’oci nocturn

18/3/2019

Operaciķ policial contra el consum i trāfic de drogues | Amposta.info Un dels locals inspeccionats aquest passat divendres


Un dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Policia Local d'Amposta van inspeccionar aquest passat divendres la nit dos locals d'oci nocturn de la ciutat.

Al primer dels locals es va detindre a la cambrera per un delicte contra la salut pública, intervenint-li 7 dosis de cocaīna preparades per a la seua distribuciķ i 275 euros en efectiu. A més, es van realitzar 8 comisos de cocaīna a diversos clients que es trobaven al local, identificant en total a 17 persones i denunciant-ne a una per tinenįa d'arma prohibida.

En total, la Policia Local va realitzar 7 denúncies administratives per manca de documentaciķ i mesures de seguretat del local.

En el segon dels local es va identificar a 17 persones, denunciant-ne a una per tinenįa de substāncies estupefaents, concretament de cocaīna i es van efecturar 7 7 denúncies més per infraccions administratives referents a manca de documentaciķ i mesures de seguretat del local.

Aquest operatiu policial s’emmarca en la lluita contra el consum i trāfic de drogues que la Policia Local d’Amposta i el cos dels Mossos d’Esquadra estan efectuant conjuntament a la nostra ciutat.


Operaciķ policial contra el consum i trāfic de drogues | Amposta.info Material decomissat en l’operatiu policial


Operaciķ policial contra el consum i trāfic de drogues | Amposta.infoEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info