Eports Ample de Banda i Internet

L'Oficina de Turisme organitza per a aquest mes de maig, tres bicicletades populars

Seran els dissabtes 4, 11 i 25 de maig amb sortides a Balada, a la Torre de la Carrova i a la Llacuna de l’Encanyissada i la Torre de Sant Joan

30/4/2019

L’Oficina de Turisme organitza per a aquest mes de maig, tres bicicletades populars | Amposta.info Participants de bicicletades anteriors


La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Amposta ha programat per a aquest mes de maig tres bicicletades populars. La primera tindrà lloc el dissabte 4 de maig i la ruta, de 17 km, transcorrerà pel Camí de Sirga, d'Amposta fins a Balada i tornada, amb esmorzar inclòs per als participants que s'hagin inscrit a l'activitat.

La segona ruta, prevista per al dissabte 11 de maig, serà la més curta, els 10 km que separen l'Oficina de Turisme fins a l'àrea de la Carrova i la tornada a Amposta. L'activitat es complementa amb una visita guiada a la Torre.

L'últim dissabte de maig, el dia 25, es farà la ruta de la llacuna de l'Encanyissada i la Torre de Sant Joan, però en aquesta ocasió la sortida serà des de la Casa de Fusta, equipament on també es farà una visita guiada als participants.

Totes les rutes començaran a les 10 del matí i finalitzaran al voltant de les 13 h. Per a més informació, contactar amb l'Oficina de Turisme d'Amposta al 977 703453 i turisme@amposta.cat.
EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info