SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Oficina DKV Seguros Amposta

etiquetes  

Oficina DKV Seguros Amposta | Amposta.info


Benvingut a la Xarxa d'Oficines Comercials DKV, un espai on trobaràs el millor equip especialitzat en assegurances de salut o personals (Renda, Decessos, Accidents). El nostre equip comercial estarà encantat de resoldre tots els dubtes o preguntes i t'ajudaran a triar l'assegurança que més s'adapta a tu o a tota la família.

Perquè en DKV Assegurances mèdiques, et donem suport i recursos per reforçar la prevenció mitjançant la nostra àmplia xarxa d'oficines, sucursals i consultoris, en els quals treballen més de 2.000 empleats.


Tot un equip a la teva disposició

La tasca del nostre equip a Amposta consisteix a ajudar-te a mantenir segur el que més t'importa, fins i tot en els moments més complicats. Després de molts anys ajudant als nostres clients, podem dir amb orgull que ells són la nostra millor carta de presentació i la seva tranquil·litat l'objectiu del nostre treball. La presència de la nostra oficina i la proximitat del nostre tracte garanteix la comprensió de les teves necessitats i que ens adaptarem a elles. I el més important de tot: estarem al teu costat quan de veritat ens necessitis.


A DKV treballem per fer-te la vida més fàcil

Les nostres assegurances mèdiques les podràs fer servir fins i tot sense anar a metge. Sovint es pensa que una assegurança de salut només és útil si s'utilitza per anar a metge. Però avui en dia, amb el nostre ritme diari cada vegada més ràpid, no sempre és fàcil trobar un moment per anar a la consulta.

T'oferim solucions perquè facis qualsevol gestió de salut i de la teva assegurança sense sortir de casa, i a més, per ajudar a cuidar-te i seguir hàbits de vida saludables, posem a la teva disposició el nostre bloc de salut amb articles professionals redactats pel nostre equip mèdic.


Salut al teu abast, el metge al teu mòbil

Amb el teu APP Quiero cuidarme más, podràs revisar els teus símptomes i comparteix-los amb un metge. Videoconsulta i xat per tenir una consulta amb un metge siguis on siguis: medicina general, pediatria, ginecologia, dermatologia, traumatologia, psicologia i endocrinologia. O resoldre els teus dubtes d'embaràs, postpart i lactància amb el servei de llevadora digital.

Tingues a mà tots els teus informes mèdics, proves diagnòstiques i anàlisi a la teva carpeta digital de salut. El teu Coach o professional especialitzat per incorporar hàbits saludables en el teu dia a dia, com deixar de fumar, baixar de pes o millorar l'activitat física, entre d'altres.


PROMOCIÓ ESPECIAL FINS AL 31 DE DESEMBRE 2020


DKV Integral, la nostra assegurança de quadre mèdic més complet

Gaudeix de l'assegurança de salut de quadre mèdic més complet i de la millor assistència sanitària. Tu decideixes a quin metge o clínica de la nostra xarxa vols anar. Ni llistes d'espera ni llargs tràmits, comptes amb més de 1.000 centres concertats i més de 40.000 professionals a tot Espanya. Evita massificacions i assegura't l'assistència sanitària més còmoda, ràpida i eficaç triant només el que necessites.


Oficina DKV Seguros Amposta | Amposta.infoOficina DKV Seguros Amposta Oficina DKV Seguros Amposta Oficina DKV Seguros Amposta


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info