SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

L'Oficina Comarcal de Transició Energètica tindrà un punt d'assessorament obert a la ciutadania

Començarà aquest divendres 12 de gener i atendrà totes aquelles consultes vinculades amb les factures i consums energètics, instal·lacions de plaques fotovoltaiques, comunitats energètiques o rehabilitació energètica d’edificis, entre d’altres

etiquetes   noticies, ciutat, ciutadania, amposta

11/1/2024

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica tindrà un punt d’assessorament obert a la ciutadania | Amposta.info


L'Oficina Comarcal de Transició Energètica, del Consell Comarcal del Montsià en col·laboració amb el Copate, obrirà un punt d'atenció a la ciutadania a l'Ajuntament d'Amposta durant el primer semestre de l'any. En concret, estarà d'11h a 14h. Els divendres 12 de gener, 2 i 23 de febrer, 8 i 22 de març, 5 i 26 d'abril, 10 i 24 de maig i 7 i 21 de juny.

El tècnic de transició energètica atendrà qualsevol persona que li porti factures de consum (elèctric, gas, d'aigua) les analitzarà i l'assessorarà en una millor contractació i/o millorar el consum per reduir els costos i si es té accés al bo social. També podrà respondre consultes sobre instal·lacions de plaques fotovoltaiques solars per autoconsum individual o compartit, comunitats energètiques; consultes sobre rehabilitació energètica d'edificis, o informació sobre subvencions en energies renovables, entre d'altres.

"L'any passat vam implementar el projecte Amposta Ciutat Sostenible per posar el focus en tot allò que té a veure en la sostenibilitat i protecció del medi ambient", recorda l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, "i és un projecte que va arribar per quedar-se i tenyir tot allò que fem". "Aquest servei d'assessorament energètic va en aquesta línia i vol ajudar a tota la ciutadania a fer un consum energètic més sostenible i eficient".

És un servei obert a tothom i gratuït i no cal cita prèvia. Només cal dirigir-se al vestíbul de l'Ajuntament els divendres de servei de 11h a 14h i allí se'ls atendrà.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info