SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Les obres del passeig Canal avancen a bon ritme

L’obra de reurbanització ha millorat els paviments, el mobiliari i jardineria i les senyalitzacions

etiquetes   noticies, ciutat, obres, urbanisme, amposta

13/2/2023

Les obres del passeig Canal avancen a bon ritme | Amposta.info


Les obres consisteixen en la urbanització del passeig Canal i habilitació de la infraestructura ciclista i tenen un pressupost de prop de 250.000 euros, 150.000 euros dels quals finançats per fons europeus. I és que aquesta actuació forma part del projecte Pla de sostenibilitat turística d'Amposta pel qual l'Ajuntament ha rebut dos milions d'euros dels Fons Europeus Next Generation dels Plans de Sostenibilitat turística en destí en la seva convocatòria. Aquest Pla, a més d'incloure accions com la rehabilitació de les Cases del Castell o la compra d'una embarcació sostenible per a la navegació fluvial, també incloïa una actuació per donar sentit a tots els espais ciclables de la ciutat.

L'obra de reurbanització ha millorat els paviments, el mobiliari i jardineria i les senyalitzacions. També s'ha construït la vorera del passeig Canal, fins ara inexistent al cantó del Canal i s'ha fet l'habilitació de la infraestructura ciclista per tot el tram afectat per l'obra, per connectar amb el carril bici ja existent al passeig del Canal Marítim. A més, s'han eliminat totes les barreres arquitectòniques existents en aquest tram.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info